Foo Fighters en Iggy Pop onder eerste namen Cal Jam 2018

Photo credit: Brantley Gutierrez

De eerste namen voor Cal Jam 2018 zijn bekend. Onder andere de Foo Fighters en Iggy Pop zijn in het najaar te zien op het Amerikaanse festival.

De eerste namen voor het Amerikaanse Cal Jam festival zijn bekend en die zijn niet mis! Niet alleen Foo Fighters en Iggy Pop, maar ook Tenacious D en Greta van Fleet zijn van de partij. Op 5 en 6 oktober treden zij op in San Bernardino, Californië. In het bericht hieronder check je de line-up tot nu toe

Foo Fighters

Foo Fighters is een rockband uit Seattle. De band is in 1994 opgericht door Dave Grohl, nadat Nirvana ophield te bestaan door de dood van Kurt Cobain. In 1995 kwam het gelijknamige debuutalbum van de band uit, waarmee ze al snel groot werden. De grote doorbraak kwam echter in 1997, met de release van The Coulour and the Shape. Op dit album stonden onder andere nummers als ‘Monkey Wrench’, ‘My Hero’ en publieksfavoriet ‘Everlong’. Sindsdien is Foo Fighters één van de grootste rockbands van de wereld, met inmiddels negen studioalbums op zak. Daarnaast heeft de band met Dave Grohl één van de meest charismatische frontmannen, die menig festival al wist af te breken.

De huidige tour staat in het teken van het meest recente album Concrete and Gold. De heren zijn op veel grote festivals te zien, en doen in Nederland Pinkpop aan.

Cal Jam 2018

Cal Jam Fest vindt plaats op 5 en 6 oktober 2018 in San Bernardino, Californië. Tickets kosten $99 excl. bijkomende kosten. Je kan er ook voor kiezen om te overnachten, wat een stukje duurder is. Een auto camping ticket kost $169,- exclusief bijkomende kosten. Voor een ‘RV’ camping ticket betaal je $259,- exclusief bijkomende kosten. De tickets zijn nu nog niet beschikbaar, maar komen vanaf 17 mei in de verkoop. Voor meer informatie kan je de website van Cal Jam Fest bezoeken.