De organisatie van het Limburgse festival Zomerparkfeest heeft zojuist haar eerste namen bekend gemaakt. Onder meer De Jeugd Van Tegenwoordig, Jett Rebel en Jonna Fraser staan op het affiche.

Hier blijft het bij lange na niet bij. De organisatie heeft nog 46 meer namen bekend gemaakt. Voor de complete reeks namen kun je hieronder de bekendmaking kijken. Eerder spraken we met Vjeze Fur van De Jeugd Van Tegenwoordig over komend festivalseizoen. Lees hier het resultaat van dit interview.

Jett Rebel

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Jett Rebel is een van de meest kleurrijke personen in de Nederlandse muziekwereld. Na een jaar met diverse tournees in het buitenland is hij terug met een nieuwe single en de bijbehorende, vermakelijke video ‘Amy’. In 2014 bracht hij zijn eerste EP uit en daarna is zijn carrière als een speer gegaan. Zo bracht hij tussen 2016 en 2017 maar liefst drie albums uit, kreeg hij zijn eigen museum in Groningen en gaf hij zijn grootste show tot nu toe in Ahoy. Tijdens die show speelde Jett Rebel een drie en een half uur durende show waarin al zijn albums aan bod kwamen. Ook op festivals is de geboren Hagenees een graag geziene gast. Zo was hij in 2016 de surprise act van Lowlands met een verrassingsoptreden in de India.

Zomerparkfeest 2018

Zomerparkfeest is een gratis festival in het zuiden van het land. Het festival vind jaarlijks plaats in het Julianapark in Venlo. Dit jaar zal het festival plaats vinden van 9 t/m 12 augustus. Voor meer informatie kun je terecht op de festivalsite.