P!nk komt naar Europa in 2019

Tijdens de wereldtournee ter promotie van haar nieuwe album Beautiful Trauma doet zangeres P!nk ook Europa aan. Wanneer ze naar ons continent komt is nog niet exact duidelijk, maar ze lijkt in Europa te zijn tijdens het festivalseizoen.

Haar nieuwste album is alweer een en half jaar oud en het was voor veel fans wachten tot de aankondiging van een wereldtournee. Dat hoge woord is er nu uit en de Amerikaanse zangeres trapt haar nieuwe tour in maart 2019 af vanuit Florida. Data voor optredens buiten de VS en Canada zijn er nog niet, maar de oversteek maakt ze zeker. Dat liet de Amerikaanse namelijk aan haar fans weten via Twitter

Voor alle informatie over haar nieuwe wereldtournee kan je terecht op de website van P!nk.

P!nk

Sinds haar debuut in 2000, heeft P!nk (Alecia Moore) maarliefst acht platen uitgebracht en meer dan 60 miljoen albums, 130 miljoen singles en 2,4 miljoen DVD’s verkocht wereldwijd. Ook behaalden veertien van haar singles de top 10 in de Billboard Hot 100 charts, waarvan vier een nummer-1 hit werden. P!nk is geen vreemde op Europese festivals en staat bekend om sterke shows die ze daar neerzet. Tijdens haar nieuwe wereldtournee in 2019 zal ze ook Europa aandoen en misschien op een aantal festivals te zien zijn.