Latitude 2018 hint naar secret set van ‘iconische act’

Niet ver voor Latitude 2018 losbarst gonst het nog van de geruchten rondom het Britse festival. De ‘secret set’ in Suffolk zou dit jaar van iconisch caliber zijn.

Van 12 tot 15 juli vindt Latitude Festival plaats in het Britse Suffolk. De eerste release namen pronkte al met The Killers en Alt-J als headliners. Aan het affiche werden later ook onder andere Wolf Alice en Rag’n’Boneman toegevoegd. Maar het festival houdt nog iets groots geheim. De ‘secret set’ zag voorgaande jaren al verassingsoptredens van bijvoorbeeld Ed Sheeran, Thom Yorke, Rudimental en Snow Patrol. Dit jaar meldt de organisatie dat de act van 2018 ‘iconisch’ wordt.

Geruchten over wie er plots op de planken kan verschijnen gaan alle kanten op. Onder andere Bjork, Gorillaz en David Byrne worden genoemd als opties. Wat we wel weten is dat het volgens een woordvoerder van het festival ‘waarschijnlijk de grootste secret act is die Latitude ooit heeft geboekt.’ Zodra er meer nieuws bekend is lees je het natuurlijk op Festileaks.com.

Latitude 2018

Latitude festival wordt sinds 2006 jaarlijks georganiseerd in het Henham Park, nabij Southwold, Engeland. Dit jaar vindt het festival plaats van 12 t/m 15 juli. Een ticket voor het hele weekend bedraagt ongeveer 240 euro en een dagkaart kost je rond de 100 euro. De headliners die elk een dag zullen afsluiten zijn dit jaar The Killers, alt-J en Solange. Vorig jaar stonden Mumford & Sons, Fleet Foxes en The 1975 op het festival. Meer informatie vind je op de officiële festivalwebsite.

Latitude Logo

Latitude 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Southwold, Verenigd Koninkrijk
Datum 25-28 juli 2024
Line-up
Kasabian
Keane
London Grammar
Tickets Kopen