Liam Gallagher en meer naar Rock en Seine 2018

Photo: Liam Gallagher at EXIT 2017 by Jelena Ivanovic

Nieuwe namen voor Rock en Seine 2018! De organisatie heeft onder meer Liam Gallagher en Charlotte Gainsbourg bekendgemaakt.

Eerder zijn al namen als Justice, Macklemore en Post Malone bevestigd. Nu doet de organisatie daar nog een schepje bovenop door maar liefst 26 nieuwe artiesten bekend te maken. De volledige lijst nieuwe namen check je in onderstaande afbeelding:

foto van Rock en Seine.

Rock en Seine vindt, eind augustus, een week na Lowlands en Pukkelpop plaats. De festivals kennen dan ook de nodige overlap qua line-up. Wie weet wie we nog terug gaan zien in de Benelux.

Liam Gallagher

Photo: RANKIN

Liam Gallagher kreeg wereldfaam toen hij met zijn broer Noel het frontmanschap van Oasis vervulde. Tijdens de Britpop-beweging van de jaren negentig groeide de band tot één van de grootste die de aarde ooit gekend had. De eerste twee albums worden door velen gezien als enkele van de beste albums ooit gemaakt.

De band wordt in het hele bestaan getergd door ruzies tussen de broers, en in 2009 is het genoeg: Noel Gallagher stapt uit Oasis. Liam start een nieuwe band, Beady Eye, maar na twee albums zet hij daar in 2014 een punt achter. Een solo-carrière is de nieuwste troef, met het album As You Were als eerste wapenfeit. Met dit album staat hij onder andere op Sziget en Lollapalooza Berlin, maar is hij in november ook in de Ziggo Dome te zien. Eerder dit jaar was hij te zien in een uitverkocht AFAS live.

Rock en Seine 2018

Rock en Seine vindt op 24, 25 en 26 augustus plaats in Saint-Cloud. Dit plaatsje ligt vlak naast Parijs aan de rivier de Seine. Dit jaar zijn onder andere Liam Gallagher, Justice en Thirty Seconds To mars te vinden op het affiche. Vorig jaar deden onder meer Franz Ferdinand, The XX en Flume het festival aan. Voor een impressie van het festival kun je ons festivalrapport van Rock en Seine 2017 lezen.

Dagkaarten voor het festival zijn verkrijgbaar vanaf €59. Voor het hele weekend betaal je €139. Ook zijn er VIP-tickets te krijg voor respectievelijk €89 en €209.

Rock en Seine Logo

Rock en Seine 2017

Locatie
Frankrijk
Parijs, Frankrijk
Datum 25-27 augustus 2017
Line-up
Rone
Cypress Hill
The xx
Rone, Cypress Hill, The xx +27 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.