Snow Patrol op 14 januari 2019 naar de Ziggo Dome

Photo by Simon Lipman (2018)

Snow Patrol komt voor een optreden naar Nederland. De band staat op 14 januari 2019 in Ziggo Dome. 

Snow Patrol heeft op 25 mei een nieuw album, Wildness, uitgebracht. In het kader van dit album gaat de band touren, met een tussenstop in Nederland. De band is op 14 januari 2019 te bewonderen in de Ziggo Dome. De kaartverkoop voor de show begint op vrijdag 8 juni.

De band is op vrijdag 15 juni ook op Pinkpop te vinden. Voor deze dag zijn ook nog tickets te koop. Goed nieuws dus voor fans die niet tot 2019 kunnen wachten en de band nog in 2018 willen zien.

Snow Patrol

Snow Patrol is een Ierse rockband, opgericht in 1993. Het eerste album, Songs for Polarbears, brachten ze uit in 1998. Dit werd echter geen commercieel succes. De band bleef relatief onbekend, tot ze in 2004 Final Straw uitbrachten. Hierop stonden hits als ‘Run’ en ‘Chocolate’. Het grootste succes kwam in 2006, toen de band Eyes Open releasde. Hierop stond monsterhit ‘Chasing Cars’, waarmee de band zich definitief als grote naam bestempelde. De band maakte hierna nog twee albums, maar daarna bleef het even stil rondom Snow Patrol. Inmiddels zijn de heren terug met hun nieuwe album Wildness, en touren ze weer volop.