Festivalconcert: David Guetta op Ultra Music Festival 2018

Na shows op Balaton Sound en EXIT Festival 2018 staat David Guetta vanavond op de mainstage van Tomorrowland 2018. Nog steeds tovert de voormalig nummer-1 dj van de wereld een festivalpubliek in no time om in een kolkende massa. Hoe dat eruit ziet? Kijk maar naar deze set op Ultra Music Festival 2018.

De absolute topjaren van David Guetta liggen misschien achter ons, veel lijkt er niet veranderd te zijn. Ja, hij heeft een nieuwe coupe genomen, maar de beste man mixt nog even gemakkelijk zijn eigen hits als ‘When Love Takes Over’ en ‘Memories’ met moderner werk van Justin Bieber, Ariana Grande en Post Malone. Zelfs techno wordt niet geschuwd. Het resultaat is dan ook een setlist waarbij je ofwel overvallen wordt door nostalgie, of die bekende hit met Guetta-twist hoort. Die mix vindt gretig aftrek bij het publiek op Ultra Music Festival 2018. De menigte is uitzinnig en geniet zichtbaar van de spectaculaire visuals. Bekijk hier de hele set.

David Guetta

David Guetta
Foto: TNS Sofres

David Guetta is één van de bekendste dj’s ter wereld. Hij startte zijn carrière in kleine clubs in Parijs. Daar begon hij zich te verdiepen in house. Hiermee draaide hij zijn eigen club-avonden, tot hij in 2002 zijn debuutalbum Just a Little More Love uitbracht.

Guetta’s internationale doorbraak vond echter plaats in 2009 met zijn derde album One Love, met daarop hits als ‘Sexy Bitch’ en ‘Memories’. In 2011 bracht hij Nothing But The Beat uit. Met dit album op zak werd hij in datzelfde jaar verkozen tot beste dj ter wereld. In 2018 tourt hij onder andere langs Balaton Sound, EXIT Festival en Tomorrowland 2018.