In de Festileaks 50: nieuwe releases van Twenty One Pilots, Florence + The Machine en meer

Twenty One Pilots
Twenty One Pilots, @Kamiel Scholten Fotografie

Een kakelverse Festileaks 50 staat weer voor je klaar! In de bijgewerkte playlist  kunnen jullie nu genieten van splinternieuw materiaal van Twenty One Pilots, Florence + The Machine, Miles Kane, St. Vincent en meer. Dus waar wacht je nog op?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Dan is ook op Spotify Festileaks hét platform voor festivalliefhebbers. Voor de ultieme voorbereiding of terugblik, bieden we festivalplaylists, headliner best tracks, specials en natuurlijk de tweewekelijkse ‘Festileaks 50’.

What’s new(s)?

Het is weer genieten geblazen, want wat te denken van de officiële release van het nieuwe album Stray van Thomas Azier? Of de nieuwe singles van Tash Sultana, Parcels en Suede? Ook Roosevelt, The Lumineers en Kovacs zijn terug van weggeweest. Daarnaast is er natuurlijk weer de ruimte om allerhande nieuwe muziek te ontdekken. SONS! The Paper Kites! Unlike Pluto! Sigrid! En nog veel meer dus. Ze wachten weer op je: vijftig stomende tracks. Geniet!

Naar de Festileaks 50!

Festivallen op Spotify

Op dat Spotify-profiel is trouwens nog veel meer te vinden! Zo hoef je helemaal niet te wachten tot het ein-de-lijk Best Kept Secret is, maar kun je ook thuis nu al helemaal onderdompelen in de Best Kept Secret 2018 line-up. Richt je je liever op je favoriete headliner van 2018? Abonneer je je dan op ‘Best Tracks’ waarin we de 20 meest favoriete nummers hebben verzameld in één playlist.

Wil je er zeker van zijn dat je je ma-xi-maal geniet van de voorpret voor 2018? Check dan nu alle bevestigde acts in de festival playlists:

Veel luisterplezier gewenst door de Festileaks-redactie!