3436

Massive Attack annuleert optreden Mad Cool Festival 2018 op het laatste moment

Massive Attack

Pech voor de fans van Massive Attack op het Spaanse Mad Cool Festival. Terwijl de bezoekers stonden de wachten op de band werd bekend dat het optreden niet door gaat. 

Massive Attack zou optreden op het The Loop podium van het Spaanse festival. Tegelijkertijd speelde Franz Ferdinand op Madrid Te Abraza Stage. Massive Attack gaf aan te veel last te hebben van dat optreden om zelf te kunnen spelen. Hoewel Mad Cool Festival nog naar een oplossing zocht was deze niet voldoende voor Massive Attack. Met een Facebookbericht en een statement liet het trio weten hun optreden af te hebben gezegd. Inmiddels is dit Facebookbericht weer verwijderd.

Massive Attack

Massive Attack is een triphop groep uit de Britse plaats Bristol. De band is in 1988 opgericht door Robert del Naja (3D), Grant Marshall (Daddy G) en Andrew Vowles. (Mushroom) In 1991 bracht Massive Attack het debuutalbum ‘Blue Lines’ uit met daarop monsterhit ‘Unfinished Sympathy’. De EP ‘Ritual Spirit’ uit 2016 is het laatste wapenfeit van de Britse band. Met deze plaat deden ze een nagenoeg uitverkochte Europese tour.

Mad Cool Festival 2018

Mad Cool Festival
Foto: Sergio Albert

De derde editie van Mad Cool vindt plaats van 12 tot en met 14 juli in Madrid, Spanje. Voor de aankomende editie heeft de organisatie een nieuwe locatie geregeld. Concreet betekent dit maar liefst twee nieuwe podia en een verdubbeling van de bezoekerscapaciteit ten opzichte van voorgaande jaren. Eerder werden onder andere Depeche Mode, Tame Impala en Queens of the Stone Age bekendgemaakt. Reguliere tickets voor het hele weekend zijn al uitverkocht, maar VIP-tickets en Mad Cool Festival Packs zijn nog wel verkrijgbaar. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website.

Mad Cool Logo

Mad Cool 2022

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 6-10 juli 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.