Mad Cool 2018 krijgt een nieuwe locatie

1539

In 2018 verplaatst Mad Cool naar een nieuw terrein! Dit is goed nieuws, want hiermee wordt de capaciteit ook nog eens twee keer zo groot.

Het Spaanse festival verhuist van Caja Mágica naar Espacio Mad Cool. Dit is een terrein ten noorden van Madrid. De locatie waar het festival voorheen plaats vond had plek voor 35.000 mensen. Met de nieuwe locatie zal het festival voor 80.000 mensen plek hebben. De capaciteit wordt dus meer dan verdubbeld.

Ook meldt de organisatie dat er volgend jaar twee podia bij komen. Er zullen dus niet meer slechts 5 podia te bezoeken zijn, maar maar liefst 7! Zo krijgen niet alleen de bezoekers meer plaats, maar ook de artiesten.

Mad Cool 2018

Foto: Festileaks / Jos Willemsen

De derde editie van Mad Cool vindt plaats vinden van 12 t/m 14 juli in Madrid, Spanje. Vanaf 2018 zal het festival een nieuwe locatie hebben met plaats voor een dubbel aantal bezoekers. Op de vorige (uitverkochte) editie waren onder meer Foo Fighters, Kings of Leon en Green Day te zien. Voor 2018 zijn er nog geen namen bekend. Het festival scoorde afgelopen jaar goed in ons festivalrapport! Voor meer informatie ga je naar de website van het Spaanse festival.

 

Student en groot liefhebber van muziek. Ik draai graag LP's van U2, Fleetwood Mac en Foo Fighters.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.