5 dingen die we verwachten van Justice op Rock en Seine 2018.

Foto: Olivier Bourgi / Flickr.com

Ze draaien overal ter wereld, hebben vele hits en worden de nieuwe Daft Punk genoemd. Dat kan er natuurlijk maar één zijn; Justice. Morgen draaien ze in hun thuisland op Rock en Seine. Wij vertellen je wat je van de show kan verwachten!

1. Setlist

Velen hebben Justice leren kennen van ‘We Are Your Friends’, maar het mag inmiddels bekend zijn dat de mannen een indrukwekkende entourage hebben. Van ‘Civilization’ tot aan ‘Stress’ en ‘Waters of Nazareth’, trek je dansschoenen maar aan want het wordt aan één stuk door dansen, dansen, dansen!

2. Geweldige mashup’s.

https://www.youtube.com/watch?v=u2GY5qq7gBY

De Fransmannen willen zoveel mogelijk knallen. Je hoort dan ook zo nu en dan heerlijke mashup’s van verschillende nummers. Heerlijke combo’s tussen Genesis en Phantom, Civilization, Heavy Metal en DVNO en meer laten je heerlijk losgaan en de sterren van de hemel dansen.

3. Een lichtshow waar je U tegen zegt.

http://https://www.youtube.com/watch?v=0uMU71Ec6hw

De ‘finishing touch’ voor de perfecte danceshow; een lichtshow waar je mond van open valt. Overal stroboscopen, grote installaties die boven het podium bewegen, het bekende kruis en de lichtgevende geluidsmonitoren. Breng dit allemaal samen met de beats van Justice en je hebt één groot feest.

4. Twee coole dudes achter de DJ booth.

https://www.instagram.com/p/BmgT3-MglRh/?utm_source=ig_web_copy_link

Of het nou de podium delen zijn of het het dansende publiek is, alles om de Fransmannen heen heeft energie en beweegt. De heren zelf houden het hoofd koel en draaien plaatjes alsof het niks is. Af en toe een peukje opsteken, tussendoor even een momentje met elkaar praten. Toch heeft het wel wat om voor de afwisseling niet een springende DJ achter de booth te zien, maar gewoon twee vrienden die muziek draaien op een feestje. Ze zijn zo lekker gewoon gebleven.

5. Knallend afsluiten.

https://www.instagram.com/p/BjVBe6QH3Tp/?utm_source=ig_web_copy_link

Zoveel muzikaal geweld móet wel met een climax worden afgesloten. Met ‘D.A.N.C.E’ en ‘Parade’ als afsluiters kan iedereen nog één keer dansen en genieten van Justice.

Rock en Seine 2018

Rock en Seine 2018 vindt op 24, 25 en 26 augustus plaats in Saint-Cloud. Dit plaatsje ligt vlak naast Parijs aan de rivier de Seine. Vorig jaar sierden The xx, Franz Ferdinand, Flume en PJ Harvey de affiche. Dit jaar reizen onder meer Justice, Thirty Seconds To Mars en Macklemore af naar het Franse festival. Benieuwd naar hoe de editie van 2017 was? Het festivalrapport lees je hier. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Rock en Seine Logo

Rock en Seine 2024

Locatie
Frankrijk
Parijs, Frankrijk
Datum 21-25 augustus 2024
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Alejandra Broersma

Chef Planning en manusje-van-alles bij de FL feestcommissie. Student Kunst en Economie. Binnen het team bekend als de nerd die alle series kijkt. Geobsedeerd met Tame Impala en Arctic Monkeys maar kent ook alle foute twerkhits. Op festivals vaak achter de schermen aan het werk, maar in mijn vrije tijd ook wel front row te vinden als de gillende en huilende fangirl.

Meer van Alejandra