Appelpop 2018 maakt blokkenschema bekend

Foto: Bart Heemskerk

Appelpop 2018 staat voor de deur: over anderhalve week betreden de eerste acts het podium! Met alle acts bekend is het dus tijd om de route uit te stippelen.

Met drie podia blijft Appelpop een overzichtelijk festival. Dat betekent helaas niet dat er helemaal geen keuzes moeten worden gemaakt. Dat begint meteen op vrijdag. Sluit je dag 1 af met 20 jaar Nederlandstalige hits van BLØF of breek je de Rabostage af met De Likt?

Op zaterdag gaat het kiezen rustig door. Ga je voor hiphop met Big2 of hardrock met Death Ally en kies je voor Naaz of DeWolff? Wil je zeker weten dat jouw favoriete acts niet clashen, check dan hier het volledige tijdschema.

Bekijk het Appelpop 2018 blokkenschema

Appelpop 2018

Foto: Bart Heemskerk

Appelpop vindt dit jaar plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 september aan de Waalkade in Tiel. De afgelopen jaren bezochten zo’n 125.000 muziekliefhebbers het Gelderse feestje, waarmee het een van de grootste gratis festivals van Nederland is. Je portemonnee kun je, mits je leeft van lucht, dus lekker thuis laten! Dit jaar zijn onder andere Golden Earring, Chef’Special en Bløf te zien. Meer informatie over het festival in Tiel kun je vinden op de website van het festival.

Appelpop Logo

Appelpop 2024

Locatie
Nederland
Tiel, Nederland
Datum 13-14 september 2024
Tickets Kopen