Appelpop 2018 maakt affiche compleet met Kraantje Pappie en meer

Kraantje Pappie Paaspop
Foto: Jostijn Ligtvoet (Paaspop 2017)

Het affiche van Appelpop 2018 is helemaal af. Vandaag maakt het festival de laatste namen van het hoofdpodium bekend. Daaronder vinden we onder meer Kraantje Pappie en Waylon.

Afgelopen woensdag begon het festival met het afronden van het affiche. Toen maakte het festival onder andere De Likt en Naaz bekend. Gisteren werd het affiche van de Go-Tan Stage onthuld. Daar staan later dit jaar onder meer DeWolff en Big2 te schitteren. Vandaag is het programma van het hoofdpodium aan de beurt. Acts als Kraantje Pappie, Waylon en HAEVN zijn het slotakkoord van het programma. Het gehele affiche vind je hieronder:

Kraantje Pappie

Alex van der Zouwen, beter bekend als Kraantje Pappie is een Nederlandse rapper. Met maar liefst 6 albums en meerdere EP’s op zak is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop-scene. Met hits als ‘Waar Is Kraan?’, ‘De Feesttent’ en het meer recente ‘Pompen’ is Kraantje Pappie een graag geziene gast op de Nederlandse festivals. Ook in 2018 wordt zijn festivalagenda steeds voller. Zo staat hij naast Appelpop ook op ParkCity live en Nirwana Tuinfeest.

Appelpop 2018

Foto: Bart Heemskerk

Appelpop vindt dit jaar plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 september aan de Waalkade in Tiel. De afgelopen jaren bezochten zo’n 125.000 muziekliefhebbers het Gelderse feestje, waarmee het een van de grootste gratis festivals van Nederland is. Je portemonnee kun je, mits je leeft van lucht, dus lekker thuis laten! Dit jaar zijn onder andere Golden Earring, Chef’Special en Bløf te zien. Afgelopen editie waren Tom Odell, Triggerfinger, Bazart en Kensington de grote namen. Meer informatie over Appelpop kun je vinden op de website van het festival.

Appelpop Logo

Appelpop 2024

Locatie
Nederland
Tiel, Nederland
Datum 13-14 september 2024
Line-up
Froukje
Roxy Dekker
Roxeanne Hazes
Tickets Kopen