Artist Quiz: hoe goed ken jij The War On Drugs?

Na hun doorbraak in 2014 is het hard gegaan met The War On Drugs. Met hun nieuwste album A Deeper Understanding touren ze deze zomer langs de festivals. Je kunt ze nog zien op o.a. Lowlands en Pukkelpop, maar hoe goed ken jij de indierockers uit Philadelphia?

Vijf vragen over één artiest of band volgens een vast stramien: ‘Wie?’, ‘Wat?’, ‘Wanneer?’, ‘Welk?’ en ‘Waar?’. Vandaag staat The War On Drugs op het menu. Ken jij alle ins en outs van de band? Doe de Artist Quiz en kom erachter.

[interaction id=”5b696ad4b2f5081fd9fc621f”]

The War On Drugs

the war on drugs

The War On Drugs werd opgericht in 2005, maar de grote doorbraak kwam pas in 2014 met het album Lost In A Dream. In de jaren die volgden waren de mannen veel te vinden op festivals. Zo hebben ze opgetreden op Pukkelpop, Rock Werchter en Down The Rabbit Hole. Vorig jaar bracht de band hun derde album uit: A Deeper Understanding. Dit jaar touren ze de hele wereld over, met onder andere Lowlands als halte.

20 Best Tracks op Spotify

De beste manier om een artiest te leren kennen is door de muziek te luisteren. Wij vroegen jullie naar jullie favoriete tracks van The War On Drugs en bundelden die in een prachtig lijstje. Wil je meer van dit soort lijstjes? Check dan ons Spotify-kanaal.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.