Lyrics Quiz: Hoe goed ken jij de teksten van The War On Drugs?

Photo: Shawn Brack

The War On Drugs maakt misschien wel de perfecte muziek om bij weg te dromen. De subtiele tracks, de prachtige teksten en de uitgestrekte gitaarsolo’s zorgen voor een geweldige live-ervaring. Ben je een fan? Dan heb je geluk! Dit jaar is The War On Drugs namelijk te zien op Sziget, Lowlands en Pukkelpop. Maar ken jij alle lyrics al uit je hoofd?

Hun eerste album Wagonwheel Blues is dit jaar alweer tien jaar oud. Het echte succes van The War On Drugs begon echter pas na het vierde album Lost In The Dream uit 2014. Sindsdien is de muziekgroep een graag geziene gast op de festivals. Dit jaar zijn ze weer van de partij, en jij kan alle teksten natuurlijk foutloos meezingen. Toch?! Bewijs het maar in de Lyrics Quiz!

[interaction id=”5b649ef2ace1d9685232d26c”]

The War On Drugs

the war on drugs

The War On Drugs werd opgericht in 2005, maar de grote doorbraak kwam pas in 2014 met het album Lost In A Dream. In de jaren die volgden waren de mannen veel te vinden op festivals. Zo hebben ze opgetreden op Pukkelpop, Rock Werchter en Down The Rabbit Hole. Vorig jaar bracht de band hun derde album uit: A Deeper Understanding. Dit jaar touren ze de hele wereld over, met onder andere Lowlands als halte.

20 Best Tracks op Spotify

Kun jij echt niet langer langer wachten op de show van The War On Drugs? Kom dan alvast in de stemming met jullie 20 favoriete tracks van de band. Dan kun je direct die teksten nog eens oefenen.