Voorpret: Fan maakt affiche voor Rock Werchter 2019

2593

Zit jouw festivalseizoen er op en kun je nu al niet wachten op volgend jaar? Je bent niet de enige. Deze fan maakte nu al een mogelijk affiche van Rock Werchter 2019.

Op het Festileaks Festival Forum post Werchter-fan Yannick een affiche met Metallica, Muse, Mumford & Sons en Coldplay als blikvangers. Voor iedere headliner komt Yannick met een uitleg. Over Coldplay zegt hij bijvoorbeeld: ”Recente geruchten vanuit Spanje, Portugal en Ierland tonen aan dat de band een reeks festivals gaat doen.”

Ook voor de kleinere acts komt Yannick met een uitleg. Lees zijn complete verantwoording hier.

Met nog een heel geruchtenseizoen voor de boeg weet de maker maar al te goed dat er nog veel kan veranderen. Maar zoals hij zelf zegt: ‘Het is al leuk om over te speculeren!’

En daar zijn wij het helemaal mee eens. Mee speculeren kan trouwens op het Rock Werchter 2019 Forum.

Check de fan-made poster hieronder:

Bij Festileaks houden we je de komende maanden weer op de hoogte van alle geruchten en bevestigingen. Deze week nog presenteren we ons eerste headlineroverzicht voor 2019. Volg op Facebook, subscribe op de Festival Nieuwsbrief of download de app om altijd op de hoogte te blijven.

Rock Werchter 2019

RW2018_Rock Werchter
Foto: Dianne de Kievit / Festileaks (Rock Werchter 2018)

Rock Werchter 2018 is nog maar net afgelopen, maar we kijken alweer uit naar de volgende editie die plaatsvindt van 27 t/m 30 juni 2019. De headliners van 2018 waren groter dan groots: Gorillaz, Queens of the Stone Age, The Killers, Jack White, Pearl Jam, Nick Cave en Arctic Monkeys. Daarmee zal de organisatie voor volgend jaar weer alles uit de kast moeten trekken voor de 45e editie. Wie hoop jij volgend jaar op de Werchterse weide te mogen bewonderen? Speculeer nu mee op ons Rock Werchter Forum.

Stervende, door de festivalloze zomer. Is het al 2021?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.