Festivalconcert: Queens Of The Stone Age op Mad Cool 2018

Down The Rabbit Hole 2018
Foto: Debbie Spaan / Festileaks

We zijn midden in onze stemweek voor de Festivalacts Top 100. Om je te helpen herinneren welke toffe artiesten deze zomer allemaal de ronde deden, lichten we elke dag enkele smaakmakers uit. Met nu: Queens of the Stone Age.

 Direct stemmen op de Festivalacts Top 100

Dat de heren van Queens of the Stone Age niet vies zijn van een goede show is algemeen bekend. Ook afgelopen zomer waren ze op diverse festivals in Europa van de partij en hebben ze daar vaak nét niet de tent afgebroken. Zo stond het hele veld bij Down The Rabbit Hole collectief te headbangen tijdens hun show en ook op Rock Werchter was het publiek alles behalve ingetogen. Pareltjes als ‘You Think You Ain’t Worth A Dollar’ en de afsluiter ‘A Song For The Dead’ ontbreken natuurlijk niet. Een hoogtepuntje van de show is het publiek dat uit volle borst meezingt bij ‘No one Knows’.

We gaan dit genot nog één keer beleven door te kijken naar hun spetterende show op Mad Cool 2018, die gelukkig helemaal online staat. Verdient Queens of the Stone Age een plekje in jouw lijst voor de Festivalacts Top 100?

Stem op de Festivalacts Top 100

Het is weer tijd voor de ultieme eindstrijd. Zoals ieder jaar sluiten we het seizoen af met de Festivalacts Top 100: de lijst met de beste festivalacts van afgelopen zomer. De stembussen zijn NU geopend!  Jij bepaalt de opvolger van Arcade Fire (2014), Muse (2015), De Staat (2016) en Radiohead (2017). Laat even alles liggen en stem jouw favoriet van 2018 de top 100 in! 

Naar de stempagina

Mad Cool Logo

Mad Cool 2024

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 10-13 juli 2024
Line-up
The Killers
Måneskin
REMA
Tickets Kopen