This post is also available in: English

Nu het festivalseizoen ten einde is, is het weer tijd voor de ultieme eindstrijd. Zoals ieder jaar sluit Festileaks af met de Festivalacts Top 100: de lijst met de beste festivalacts van afgelopen zomer. De stembussen zijn weer geopend!

De zomerfestivals zijn voorbij, dus breekt de tijd van het terugblikken aan. Van woensdag 12 tot en met vrijdag 21 september kun je weer stemmen op de aller-, maar dan ook echt allerbeste festivalact van 2018. Uiteindelijk presenteren wij jullie stem op 24 september in de Festivalacts Top 100 van 2018.

Naar de stempagina

Festivalacts Top 100

Komende twee weken kijken we terug op de geweldige tijd die we afgelopen zomer hebben beleefd. We delen extra veel festivalconcerten, blikken met jou terug op de smaakmakers van het afgelopen seizoen en laten enkele vooraanstaande personen aan het woord over hún favoriete festivalact van 2018. Maar jij bepaalt uiteindelijk de opvolger van Arcade Fire (2014), Muse (2015), De Staat (2016) en Radiohead (2017). Dus: laat alles even gaan en stem jouw favoriet van 2018 de top 100 in!

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?