Kylie Minogue op Glastonbury 2019?

Zou het dan inderdaad? Kylie Minogue als headliner op Glastonbury 2019. Meerdere online platformen melden dit. De organisatie zelf heeft echter nog geen namen bekendgemaakt.

Na een jaar zonder Glastonbury in 2018, begint het geruchtencircus voor de editie in 2019 van het festival op gang te komen. The Sun weet te melden dat Minogue op de zondagavond op het festival staat, aldus een bron dicht bij het festival. Eerder had organisator Emily Eavis al laten weten dat het ‘legends slot’ gevuld zou worden met een niet-Britse dame.

Kylie Minogue zou eigenlijk in 2005 het festival al headlinen. Toen moest ze een maand van tevoren afzeggen wegens kankerbehandelingen. Mochten de geruchten waar zijn, is het dus voor Minogue zelf een emotionele set.

Kylie Minogue

Kylie Mingoue is een Australische zangeres en actrice. Ze wordt ook wel de ‘goddess of pop’ genoemd en is de best verkopende Australische artiest ooit. In 1988 brak ze door met haar debuutalbum Kylie. In totaal heeft ze 14 studioalbums uitgebracht. Haar nieuwste wapenfeit, Golden, is dit jaar uitgekomen. Met dit album op zak doet ze dit najaar een tour, waarmee ze ook in de AFAS Live is te zien op 22 november. Wellicht doet ze komende zomer ook festivals aan.

Glastonbury 2019

Glastonbury
Foto: Kris Williams

Glastonbury 2019 vindt plaats van 26 tot en met 30 juni. Van de line-up is nog niks bekendgemaakt. In 2018 vond Glastonbury niet plaats om het terrein en het personeel een jaartje rust te gunnen. In 2017 stonden nog acts als Radiohead, Ed Sheeran en Katy Perry op de planken.

De tickets voor Glastonbury 2019 gaan donderdag 4 oktober in de verkoop. Weekendkaarten kosten €285. Voor meer informatie kun je de website van het festival raadplegen.

Glastonbury Logo

Glastonbury 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 28-30 juni 2024
Line-up
SZA
Coldplay
Dua Lipa
SZA, Coldplay, Dua Lipa +91 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.