Mumford & Sons naar Europa in 2019, aankondiging 4 oktober

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Mumford & Sons gaan volgend jaar opnieuw op reis. Na de bekendmaking van het nieuwe album Delta en de lancering van de single ‘Guiding Light’ volgt nu de bevestiging van een nieuwe tournee.

Op 4 oktober maken Marcus Mumford en de zijnen een uitgebreide wereldtournee bekend die de band naar Europa, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en de Verenigde Staten brengt. Fans uit Europa, Australie en Nieuw-Zeeland krijgen bij de pre-order van het nieuwe album bovendien een link om via de pre-sale kaarten te kopen voor een show.

Beluister het nieuwe nummer ‘Guiding Light’ nu:

Mumford & Sons

mumford and sons

De Britse band Mumford & Sons heeft zich door de jaren heen bewezen als een absolute festival-topper. Nadat de band in 2009 hun debuutalbum Sigh No More uitbracht, was hun folkrock lange tijd niet weg te slaan uit de hitlijsten. Door de jaren heen was Mumford & Sons op een hoop Europese festivals te vinden. Afgelopen zomer stonden de heren exclusief op Sziget. De band brengt op 16 november het nieuwe album Delta uit, en op 4 oktober volgt de bekendmaking van een nieuwe wereldtournee.