The Prodigy, Fatboy Slim, Stormzy en anderen naar Snowbombing 2019

756

Het Oostenrijkse Snowbombing maakt de eerste namen bekend voor de aankomende editie. Onder andere The Prodigy, Fatboy Slim en Stormzy zorgen voor winters vermaak in Mayrhoffen.

Daarnaast zijn ook Andy C, Bicep DJ, Groove Armada, Hunee en Maribou State te bewonderen op het unieke winterfestival. Het affiche ziet er met de toevoegingen van nog zo’n 30 andere kersverse namen al goed gevuld uit.

Alle nieuwe namen voor Snowbombing 2019 zijn te zien in dit filmpje:

 

❄️WIN A DREAM TRIP! ❄️ First acts announced for SB19, ft. Stormzy, The Prodigy, Fatboy Slim, ANDY C, BICEP, Groove Armada & many more! For the chance to win 2 x VIP tickets, hotel, lift passes and luxury spa sessions, like and tag the mate you'd take! ??? Full lineup: www.snowbombing.com

Geplaatst door Snowbombing op Dinsdag 2 oktober 2018

The Prodigy

The Prodigy

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Prodigy draait al jaren mee op het hoogste niveau. De band ontstond in 1990 in Essex, Engeland. Daar ontmoeten Keith Flint en Leeroy Thornhill de dj Liam Lowlett. Op advies van die laatste voegt de MC Maxim Reality zich bij het drietal en de rest is geschiedenis. Er werden inmiddels 6 studioalbums uitgebracht. Op 2 november brengt de groep met No Tourists een nieuwe langspeler uit. Met hits als ‘Voodoo People’, ‘Firestarter’, ‘Take Me To the Hospital‘ en ‘Smack My Bitch Up’ spelen de heren menig poptempel en festivalweide plat.

Snowbombing 2019

Grote fan van wintersporten? Liefhebber van goede muziek? Dan is Snowbombing hét festival voor jou. Op het festival kun je deze twee namelijk combineren. Snowbombing vindt plaats van 8 t/m 13 april in het Oostenrijkse Mayrhoffen. Zo kun je overdag op de piste staan, en in de avond keihard feesten.

Dit jaar sieren onder andere The Prodigy en Stormzy het affiche. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het evenement. De ticketprijzen variëren en wie er vroeg bij is heeft korting met de Early Bird kaarten. De reguliere tickets staan voor overnachtingen en toegang tot het festival. Bij de tickets kunnen nog een heleboel extra’s worden geboekt zoals liftpassen, ski-benodigdheden en toegang tot de arctic disco.

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.