The Prodigy, Fatboy Slim, Stormzy en anderen naar Snowbombing 2019

Het Oostenrijkse Snowbombing maakt de eerste namen bekend voor de aankomende editie. Onder andere The Prodigy, Fatboy Slim en Stormzy zorgen voor winters vermaak in Mayrhoffen.

Daarnaast zijn ook Andy C, Bicep DJ, Groove Armada, Hunee en Maribou State te bewonderen op het unieke winterfestival. Het affiche ziet er met de toevoegingen van nog zo’n 30 andere kersverse namen al goed gevuld uit.

Alle nieuwe namen voor Snowbombing 2019 zijn te zien in dit filmpje:

 

https://www.facebook.com/snowbombing/videos/381620625711155/

The Prodigy

The Prodigy

Prodigy draait al jaren mee op het hoogste niveau. De band ontstond in 1990 in Essex, Engeland. Daar ontmoeten Keith Flint en Leeroy Thornhill de dj Liam Lowlett. Op advies van die laatste voegt de MC Maxim Reality zich bij het drietal en de rest is geschiedenis. Er werden inmiddels 6 studioalbums uitgebracht. Op 2 november brengt de groep met No Tourists een nieuwe langspeler uit. Met hits als ‘Voodoo People’, ‘Firestarter’, ‘Take Me To the Hospital‘ en ‘Smack My Bitch Up’ spelen de heren menig poptempel en festivalweide plat.

Snowbombing 2019

Grote fan van wintersporten? Liefhebber van goede muziek? Dan is Snowbombing hét festival voor jou. Op het festival kun je deze twee namelijk combineren. Snowbombing vindt plaats van 8 t/m 13 april in het Oostenrijkse Mayrhoffen. Zo kun je overdag op de piste staan, en in de avond keihard feesten.

Dit jaar sieren onder andere The Prodigy en Stormzy het affiche. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het evenement. De ticketprijzen variëren en wie er vroeg bij is heeft korting met de Early Bird kaarten. De reguliere tickets staan voor overnachtingen en toegang tot het festival. Bij de tickets kunnen nog een heleboel extra’s worden geboekt zoals liftpassen, ski-benodigdheden en toegang tot de arctic disco.