A$AP Rocky, Disclosure en meer naar Sónar 2019

Disclosure
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Nieuws vanuit Barcelona! Sónar 2019 heeft de eerste namen bekendgemaakt. Onder meer A$AP Rocky, Disclosure en Skepta reizen af naar Catalonië voor een optreden. 

Nu alle grote festivals zijn begonnen met aankondigingen, kon Sónar festival natuurlijk niet achterblijven. Het Catalaanse festival heeft inmiddels ook de eerste namen bekendgemaakt. Onder andere A$AP ROCKY, Disclosure, Skepta en Paul Kalkbrenner zijn bevestigd door het festival. De volledige lijst nieuwe namen is in onderstaande video te bewonderen.

Sónar festival vindt plaats van 18 t/m 20 juli, een aantal dagen na Woo Hah! Grote hiphop namen als A$AP Rocky, dit jaar nog te zien in Hilvarenbeek, en Skepta lijken dan ook kanshebbers voor Woo Hah!. Daarnaast is Sónar pas het tweede festivaloptreden wat gepland staat voor Disclosure. Het duo is ook op DGTL 2019 in Amsterdam te zien.

A$AP ROCKY

Photo credit: Mr. iozo

A$AP Rocky is een Amerikaanse rapper die bekendheid vergaarde als lid van de A$AP mob. In 2013 brak de rapper door bij het grote publiek met debuutalbum Long.Live.A$AP. In 2015 volgde het tweede album, At.Long.Last.A$AP. Met dit album op zak was de rapper al op Best Kept Secret 2015 te zien. Na wat jaren van stilte kwam Rocky in 2018 terug met het album Testing, met features van onder andere Skepta en FKA Twigs. In ditzelfde jaar was hij op Woo Hah! te zien. Komend jaar lijkt Rakim Mayers, zoals hij eigenlijk heet, ook festivals aan te doen. De rapper is in ieder geval te zien op Sónar 2019.

Sónar 2019

Sónar festival 2019 vindt plaats van 18 t/m 20 juli in Barcelona. In 2018 stonden onder meer Thom Yorke, Gorillaz en LCD Soundsystem nog op de planken. In 2019 is het de beurt aan onder meer A$AP Rocky, Skepta en Disclosure. De ticketverkoop is inmiddels van start. Weekendtickets zijn te koop voor de prijs van €170. Voor meer informatie kun je de website van het festival raadplegen.

 

Sónar Logo

Sónar 2024

Locatie
Spanje
Barcelona, Spanje
Datum 13-15 juni 2024
Tickets Kopen