Advertisement

Bullet For My Valentine en meer naar Slam Dunk 2019

Bullet For My Valentine
Foto: Rudy de Doncker

Maar liefst 11 nieuwe namen voor Slam Dunk 2019. Naast Bullet For My Valentine zijn ook Simple Plan en Glassjaw bevestigd.

Eerder waren voor het Britse festival al grote namen All Time Low, New Found Glory en NOFX aangekondigd. Daar komen nu 11 nieuwe namen bij. Met een kleine 20 bekendgemaakte bands staan er meer in het verschiet voor Slam Dunk 2019. Alle tot nu toe aangekondigde namen check je hieronder op de poster:

 

Bullet For My Valentine

Bullet For My Valentine
Foto: Rudy de Doncker

Bullet For My Valentine heeft afgelopen jaar een live album uitgebracht. Op Live From Brixton: Chapter Two speelt de band hun volledige debuutalbum The Poison, maar dan “in concert”. De voormalige Nirvana- en Metallica-coverband is volgende maand aan het touren door Australië. Naast Slam Dunk 2019 staat de band volgend jaar ook op Summer Breeze Festival. In maanden juni en juni staat nog niks gepland. De kans dat ze op andere Europese festivals staan is hierdoor zeer aanwezig.

Slam Dunk

Het Engelse festival vind jaarlijks plaats op drie plaatsen in Engeland, namelijk in Leeds, Birmingham en Hatfield. Elk jaar staan er voornamelijk rockgroepen en punkbands. In 2018 stonden onder meer Jimmy Eat World en Good Charlotte op het programma. Komend jaar zullen onder meer All Time Low en Bullet For My Valentine het festival headlinen. Kaarten voor het festival zijn in de verkoop gegaan. Meer informatie over het festival is te vinden op de website.