Eerste festivalshow voor System of a Down in 2019

ss ccccc

De Amerikaanse hardrock band System of a Down maakt de eerste festivalshow voor komend jaar bekend. Serj Tankian en co spelen op het Amerikaanse Sonic Temple Festival. 

De eerste festivalshow voor System of a Down is een feit. Dit is ook de eerste datum in het tourschema van de band. Of de tour naar de Europese festival bodem komt is momenteel nog niet bekend.

De laatste keer dat de groep in Europa was, was in 2017. De band stond toen onder meer op de podia van Pinkpop, Rock Werchter, Rock Im Park en Download Madrid.

System of a Down

System of a down is een Amerikaanse hardrock band uit Californië. De band is opgericht in 1993, het jaar waar de vier bandleden elkaar ontmoeten. Al de leden zijn van Armeense afkomst. De band is vooral bekend om hun opzwepende muziekstijl. De rockers hebben immers al 5 studio albums uit. Het laatste album, Hypnotize, dateert alweer van 2005.

Sonic Temple Festival 2019

Sonic Temple Festival vervangt het oude Rock On The Range Festival, het grootse festival van Amerika. Het Amerikaanse festival debuteert in Columbus, Ohio op vrijdag 17 mei tot en met zondag 19 mei 2019 in het stadium Mapfre. Komende editie staan onder meer Foo Fighters, The Prodigy, Ghost en Bring Me The Horizon op de planken.

Tickets voor het festival gaan vrijdag 30 november om 18:00 uur, onze tijd in de verkoop. Voor meer informatie kan je hier terecht?