Parkpop Saturday Night 2019 kondigt Skunk Anansie en meer aan

Skunk Anansie
Foto: Bart Heemskerk

De eerste namen voor Parkpop Saturday Night 2019 zijn er. Onder meer de Engelse groep Skunk Anansie is te bewonderen in het Zuiderpark, Den Haag. 

De organisatie van het festival kondigt samen met Skunk Anansie ook de volgende bands aan: Tears for Fears en Nile Rodgers & chic. Deze drie groepen zullen op zaterdag 29 juni te zien zijn.

Naast de bekendmaking van de namen, is er ook meteen een voorverkoop van start gegaan. Een Early-Brid ticket kost je €39,-. Na de Early-Birds kosten de tickets €49,-.

https://twitter.com/PPSaturdayNight/status/1068429597686079488

Skunk Anansie

Skunk Anansie is een vierkoppige Britse band die in 1994 is opgericht. In 2001 is de formatie gestopt, waarna de leden in 2009 weer terugkwamen met een Greatest Hits-tour. In totaal zijn er zes studioalbums uitgekomen. De laatste, Anarchytecture, dateert alweer van 2016. Skunk Anansie is bekend van hits als ‘Hedonism’, ‘Because Of You’ en ‘Weak’. In principe genoeg materiaal voor de festivalweides dus.

Parkpop 2019

Parkpop is een van de grootste gratis festivals van Nederland. Dit jaar vindt het festival plaats op zaterdag 29 juni in het Zuiderpark in Den Haag. Het is dit jaar alweer de 39e editie van het gratis festival.

De avond voor het festival kun je je vermaken op het openingsevenement Parkpop Saturday Night. Kaartjes voor deze avond kosten je momenteel €39,-. Als de Early-Birds uit de deur zijn, kost je ticket je €49,-. Deze koop je hier. Voor het festival zelf hoef je uiteraard geen kaartjes te kopen. Voor meer informatie kun je op de website van het festival terecht.

Vorig jaar stonden onder andere De Jeugd van Tegenwoordig en Bløf op de planken. Benieuwd hoe het vorig jaar was? Bekijk dan zeker de officiële aftermovie van het festival.