Kaiser Chiefs en meer naar Vestrock 2019

Foto: Stephan Flad/Lollapalooza 2016

Maar liefst zeven nieuwe namen krijgen een plekje op het affiche van Vestrock 2019. Dit kondigde het festival vandaag aan in een videoboodschap.

Naast de Kaiser Chiefs betreden ook Black Honey, Donnie, Rondé, Fangclub, Joost en Blaas of Glory het podium te Hulst. Deze acts voegen zich onder andere bij het reeds bekendgemaakte Nothing But Thieves. Trekken deze namen je over de streep? Haal dan snel je tickets, de early-bird-prijzen gelden namelijk slechts tot en met 31 december dit jaar. Voor de volledige line-up van het festival kijk je hier.

Kaiser Chiefs


Kaiser Chiefs is een Britse rockband die in 2000 is opgericht. De band gooide hoge ogen met debuutalbum Employment. In Nederland braken de heren echter door bij het grote publiek in 2007, toen Yours Truly, Angry Mob uitkwam. Hierop is de grote hit ‘Ruby’ te vinden, die vandaag de dag nog steeds veel op de radio wordt gedraaid.

In totaal heeft de band zes albums uitgebracht, waarvan het meest recente in 2016. Naast albumwerk heeft Kaiser Chiefs vooral een grote naam als live-act. De band is dan ook een graag geziene gast op de Europese festivals. In het verleden was de band onder andere te zien op Rock Werchter en Pinkpop.

Vestrock 2019

Vestrock vindt dit jaar plaats van 31 mei tot en met 2 juni te Hulst. De laatste dag van het festival staat traditiegetrouw in het teken van de jongste festivalfans met Vestrock Junior. In de afgelopen paar jaar stonden onder andere Limp Bizkit en Biffy Clyro al op het affiche.

Voor het festival zijn verschillende tickets verkrijgbaar. Een combiticket voor de vrijdag en zaterdag kost je in de early-bird-verkoop € 55,-. Daarnaast zijn er ook dagtickets beschikbaar: deze kosten beiden € 40,-. Ook zijn er Vestrock Junior-tickets voor de zondagmiddag, deze kaarten kosten slechts € 20,-. Voor de campingovernachting van vrijdag op zaterdag leg je € 15,- extra neer. Meer informatie is te vinden op de website van Vestrock.

Vestrock Logo

Vestrock 2024

Locatie
Nederland
Hulst, Nederland
Datum 31 mei - 1 juni 2024
Tickets Kopen