Appelpop 2019 strikt Racoon, Within Temptation en meer

Foto: Tomy N Lance

De eerste namen voor Appelpop 2019 zijn bekend. Onder meer Racoon en Within Temptation zijn half september te bewonderen op het Tielse festival.

Hoewel het festivalseizoen nog moet beginnen, zijn de eerste zes acts voor Appelpop al bekend. Traditiegetrouw is het ‘Nederland boven’ op het Tielse festival. Dit maal laten Racoon, Within Temptation, Kraantje Pappie, Douwe Bob, Rondé en Nielson je nog één keer genieten van livemuziek op de officieuze seizoensafsluiter.

Racoon

https://www.youtube.com/watch?v=WvOPZ1MDF50

De Zeeuwse band Racoon draait al ruim twintig jaar mee. Bij het grote publiek kwam de doorbraak met de single ‘Love You More’. Vanaf dat moment ging het snel met de band. Hits als ‘Lucky All My Life’, ‘No Mercy’ en het Nederlandstalige ‘Oceaan’ volgden elkaar in rap tempo op. Eind 2017 bracht Racoon het meest recente album Look Ahead and See the Distance uit.

Appelpop 2019

Foto: Bart Heemskerk


Appelpop 2019 vindt plaats op 13 en 14 september in Tiel. Met 125.000 unieke bezoekers verspreid over twee dagen is het één van de grootste gratis festivals van Nederland. Het Tielse festival markeert vaak het officieuze einde van een festivalseizoen. De aanwezige festivalgangers besluiten er daarom massaal nog één keer een feestje van te maken. Dit jaar gebeurt dit op de klanken van onder meer Racoon, Kraantje Pappie en Douwe Bob. Gezelligheid gegarandeerd!

Op de afgelopen editie waren onder andere BLØF, Golden Earring en Chef’Special de grote publiekstrekkers. Hoe het vorig jaar op Appelpop was? Dat lees je in ons festivalrapport.

Appelpop Logo

Appelpop 2024

Locatie
Nederland
Tiel, Nederland
Datum 13-14 september 2024
Line-up
Froukje
Roxy Dekker
Roxeanne Hazes
Tickets Kopen