Kaarten kopen, vluchten boeken, een weekendje festivallen hier, een dagje dansen daar; de voorbereidingen voor komende zomer zijn in volle gang. Een nieuw festivalseizoen betekent ook nieuwe festivaldilemma’s. Wij stellen jullie beslissingsvermogen alvast op de proef met drie pittige dilemma’s.

Je favoriete artiest zien vs. bij je vrienden blijven

Festivalacts top 100
Credits: Rockstar Photographers

Als ik moet kiezen sta ik...

View Results

Laden ... Laden ...

We beginnen meteen met een lastige situatie: je favoriete artiest gaat over een uur optreden, je hebt hier al maanden naar uitgekeken en wilt alvast vooraan gaan staan voor een goede plek. Je vrienden hebben daar echter geen zin in en gaan liever nog even bij een ander bandje kijken. Stel jij je vriendschap op de proef voor het optreden van je dromen, of kies je voor de goede sfeer?

Vroeg bandjes ontdekken vs. nachtbraken

Welcome to the village 2017_WTTV
Foto: Marc de fotograaf (Welcome to the Village 2017)

Ik bouw mijn feestje het liefste...

View Results

Laden ... Laden ...

De echte die-hards hoeven hier natuurlijk niet echt tussen te kiezen, die gooien al het verstand een weekend lang uit het raam en leven op minimale slaap. De rest van ons stervelingen moet echter een keuze maken: staan we vroeg op om vette bandjes te ontdekken, of gaan we door tot de zon opkomt?

Goed eten en smerig bier vs. smerig eten en goed bier

Alles mag smerig zijn, zolang mijn...

View Results

Laden ... Laden ...

Op een festival moet er goed gegeten en (vooral) goed gedronken worden, maar ben jij bereid je heerlijke frisse pilsje in te leveren voor een goede maaltijd? Of werk je liever al het eten met lange tanden naar binnen, zolang je het maar weg kan spoelen met een perfecte, goudgele rakker?

Festivaldilemma’s

Rock Werchter 2018 Sfeer

We hebben er allemaal wel eens mee te maken, kies je een onhandige koffer met wieltjes of een grote backpack om mee te nemen naar je favoriete festival? In de festivaldilemma’s van de week leggen we je drie dilemma’s voor om je tanden op stuk te bijten. Het is allebei leuk, of juist helemaal niet. En dat maakt het alleen maar lastiger… Ben jij nog niet uitgespeeld? Check dan onze andere festival-dilemma’s.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.