Advertisement

Drie verse festivaldilemma’s: Constante kerstmelodieën vs. overdreven autotune

Foto: Rockstar Photographers/Sziget 2016

Op festivals is het soms kiezen of delen. Met de festival-dilemma’s van vandaag is het voornamelijk kiezen. Eigenlijk alleen maar kiezen, want delen doen we de rest van de maand wel. Haal dus je festivalvrienden erbij en stemmen maar!

1. Winterse temperaturen vs. een ondraagbare zon

Balaton Sound 2018
Photo: Rockstar Photographers

Een festival bezoeken in ...

View Results

Laden ... Laden ...

Je kent het wel: je koffer zo moeten inpakken dat je overdag niet stikt van de hitte en ’s avonds geen kou vat. Laten we het voor dit dilemma eens over één kam scheren. Met sneeuw op de grond en wanten aan voor de Main Stage of al struinend over het terrein een slakkenspoor aan zweet achterlaten. Vertel!

2. Constante kerstmelodieën vs. overdreven autotune

Alle optredens zijn vanaf nu ...

View Results

Laden ... Laden ...

December is de maand waarin de radiostations collectief besluiten kerst jingles door de speakers te blazen. Maar zou jij het ook trekken als álle artiesten gedurende zomerfestivals hun songs tot een kerstnummer omdopen, of bestel jij liever een portie extravagante autotune? Pittig dit!

3. Glühwein vs. oliebollen

Foto: Nathan Reinds (BKS 2018)

Ik breid het eet- en drinkaanbod graag uit met ...

View Results

Laden ... Laden ...

Tegenwoordig bijna even belangrijk als de line-up: het eet- en drinkaanbod. Voor het laatste dilemma van vandaag heb je de macht Glühwein permanent op de festivalweide terug te laten komen, of de zoetsappige oliebol op het menu te zetten. Dus, drank of eten?

Festivaldilemma’s

Lowlands 2018 Sfeer
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

We hebben er allemaal wel eens mee te maken, kies je een onhandige koffer met wieltjes of een grote backpack om mee te nemen naar je favoriete festival? In de festivaldilemma’s van de week leggen we je drie dilemma’s voor om je tanden op stuk te bijten. Het is allebei leuk, of juist helemaal niet. En dat maakt het alleen maar lastiger… Ben jij nog niet uitgespeeld? Check dan onze andere festival-dilemma’s.