Noel Gallagher, Biffy Clyro en meer week na Pinkpop op Isle of Wight Festival 2019

De eerste namen voor Isle of Wight Festival 2019 zijn een feit. Onder meer Noel Gallagher, Biffy Clyro en George Ezra geven acte de présence op het Britse festival, dat slechts een week na Pinkpop plaatsvindt.

Traditiegetrouw staat het affiche van Isle of Wight weer bomvol met artiesten van eigen bodem. Zo zijn naast bovengenoemde namen ook acts als Madness, Lily Allen, Bastille, Miles Kane en Fatboy Slim van de partij. Benieuwd naar alle bevestigingen? Check dan de lijst hieronder:

 • Noel Gallagher’s High Flying Birds
 • George Ezra
 • Biffy Clyro
 • Courteeners
 • Lily Allen
 • James
 • Gerry Cinnamon
 • DMA’s
 • Wild Front
 • Fatboy Slim
 • Bastille
 • Anne-Marie
 • Rick Astley
 • KT Tunstall
 • Richard Ashcroft
 • Jess Glynne
 • Madness
 • Sigrid
 • Tom Walker
 • Haçienda Classiçal
 • Freya Ridings
 • Jax Jones
 • Sam Fender
 • Sigala
 • Miles Kane
 • IDLES
 • The Coral
 • Dean Lewis
 • Mystery Jets
Isle of Wight Festival 2019

Pinkpop-gangers kunnen de bevestigde namen goed in de oren knopen. Isle of Wight vindt slechts een week na Pinkpop plaats, waardoor het goed mogelijk is dat beide festivals enkele acts delen.

Noel Gallagher’s High Flying Birds

Noel Thomas David Gallagher is een Engelse muzikant en singer-songwriter. We kennen Noel natuurlijk allemaal van Oasis, de legendarische band waar hij samen met broertje Liam Gallagher in speelde. In augustus 2009 werd de samenwerking tussen de broertjes beëindigd. Noel begon vervolgens onder de naam ‘Noel Gallagher’s High Flying Birds’ een nieuwe carrière. Het laatste album van de band, Who Built The Moon?, verscheen in 2017.

Voor 2019 heeft de band optredens gepland op onder meer Mad Cool, This is Tomorrow en Isle Of Wight. Zien we Noel Gallagher deze zomer ook dichter bij huis?

Isle of Wight 2019

Isle of Wight Festival 2019 vindt plaats van 13 tot 16 juni op het gelijknamige Britse eiland. Met de bevestigingen van onder meer Noel Gallagher’s High Flying Birds, Biffy Clyro en George Ezra zijn de eerste namen bekend. De tickets voor het festival gaan vrijdag 25 januari in de verkoop. Voor meer informatie check je de officiële festivalwebsite.

Isle of Wight Festival Logo

Isle of Wight Festival 2023

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Newport, Verenigd Koninkrijk
Datum 15-18 juni 2023
Tickets Kopen