Noel Gallagher en Editors week voor Best Kept Secret 2019 in Engeland

Photo by Lawrence Watson

This Is Tomorrow 2019 kondigt Noel Gallagher’s High Flying Birds en Editors aan. Het Engelse festival vindt een week voor Best Kept Secret 2019 plaats.

Ook The Vaccines staan op This Is Tomorrow. Een overzicht van alle bekendgemaakte namen vind je hieronder. Deze namen maken meteen kans op een plek op het affiche van Best Kept Secret, dat een week later plaatsvindt.

Tot nu toe hebben Noel Gallagher, Editors en The Vaccines geen Nederlandse festivalshow voor 2019 aangekondigd. Een bezoek aan Nederlandse festivals is dus zeker een mogelijkheid. Vorig jaar stonden zowel Noel Gallagher als Editors wel op een Nederlands festival: Pinkpop.

Noel Gallagher’s High Flying Birds

Noel Thomas David Gallagher is een Engelse muzikant en singer-songwriter. We kennen Noel natuurlijk allemaal van Oasis, de legendarische band waar hij samen met broertje Liam Gallagher in speelde. In augustus 2009 werd de samenwerking tussen de broertjes beeïndigd. Hierna is Noel onder de naam ‘Noel Gallagher’s High Flying Birds’ een solocarrière begonnen. Het laatste album van de band, Who Built The Moon?, verscheen in 2017.

This Is Tomorrow 2019

publiek
Photo: Sandor Csudai

This Is Tomorrow is een festival in het Engelse Newcastle. In 2019 vindt het plaats in het Exhibition Park op zaterdag 25 mei. Onder andere Noel Gallagher’s High Flying Birds, Editors en The Vaccines schitteren dan op het podium. Meer informatie over het festival vind je op de website.