Once In A Blue Moon 2019 presenteert Eels, Courtney Barnett en anderen

933
Mark Oliver Everett - The Eels

Het Amsterdamse Once In A Blue Moon maakt de eerste namen bekend. Onder andere Eels, Courtney Barnett en Gregory Alan Isakov geven eind augustus optredens in de hoofdstad.

Het festival pakt flink uit voor de tweede editie. Once In A Blue Moon kende afgelopen jaar een succesvolle start in het Amsterdamse Bos en keert dit jaar terug. Naast Eels, Courtney Barnett en Gregory Alan Isakov zijn er nog tien namen toegevoegd aan de affiche. Check alle bevestigingen hier:

  • Eels
  • Courtney Barnett
  • Gregory Alan Isakov
  • John Moreland
  • Tyler Childers
  • Israel Nash
  • Michelle David & The Gospel Sessions
  • The Grand East
  • Eriksson Delcroix
  • Blank Range

De eerste namen van Once In A Blue Moon Festival 2019 zijn bekend:THE EELS ✦ courtney barnett ✦ Gregory Alan Isakov ✦…

Geplaatst door Once In A Blue Moon Festival op Maandag 28 januari 2019

Eels

Eels is een Amerikaanse band gevormd rondom Mr. E (Mark Oliver Everett). In 1995 zag de band het levenslicht en sindsdien verschenen er twaalf studioalbums met ‘Novacaine for the Soul’ (afkomstig van het debuutalbum Beautiful Freak) als grootste hit. Op 6 april 2018 verscheen de nieuwste plaat The Deconstruction en zodoende is de band weer op tour. De groep speelde in 2018 nog op Rock Werchter.

Once In A Blue Moon Festival 2019

Once In A Blue Moon kent een vervolg op 24 augustus in het Amsterdamse Bos. Tijdens de eerste editie van vorig jaar werden Seasick Steve, Tim Knol, The Mavericks en Bombino gestrikt voor optredens. Komend jaar geven onder andere Eels en Courtney Barnett acte de présence. Kaarten koop je vanaf 2 februari voor €69,-. Meer informatie is te vinden op de website.

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.