Bassist Guns N’ Roses onder laatste namen Once in a Blue Moon Festival 2019

1560
Guns n' Roses

De line-up voor Once in a Blue Moon Festival 2019 is helemaal compleet. Onder meer Duff McKagan, bassist van Guns N’ Roses, is aan de line-up toegevoegd.

Naast Duff McKagan zijn ook The Waterboys en Shooter Jennings toegevoegd aan het affiche van het festival. Check alle nieuwe namen hieronder.

  • The Waterboys
  • Duff McKagan
  • Shooter Jennings
  • Ruston Kelly
  • Baptiste W. Hamon

Eerder werden onder meer Eels, Courtney Barnett en John Moreland bevestigd voor het festival in Amsterdam. Bekijk de volledige line-up hieronder.

Duff McKagan

We kennen Duff McKagan vooral als bassist van Guns N’ Roses. Hij behoort tot de originele bezetting van de band, samen met onder andere zanger Axl Rose en gitarist Slash. McKagan heeft ook in andere bands gespeeld zoals Velvet Revolver en Loaded. Daarnaast treedt de bassist ook solo op. 31 mei 2019 komt zijn nieuwe soloplaat uit, genaamd Tenderness.

Once in a Blue Moon Festival 2019

Once in a Blue Moon is een americanafestival en kent dit jaar een vervolg op 24 augustus in het Amsterdamse Bos. Tijdens de eerste editie in 2018 werden Seasick Steve, Tim Knol, The Mavericks en Bombino gestrikt voor optredens. Komend jaar geven onder andere Eels en Courtney Barnett acte de présence. Kaarten koop je sinds 2 februari voor €69,-. Meer informatie is te vinden op de website.

Job Wierikx
Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!