Chance the Rapper en meer rond Down the Rabbit Hole 2019 in Londen

Chance the Rapper, Solange en meer staan een week na Down The Rabbit Hole 2019 in Londen. Ze staan dan op Lovebox Festival 2019.

De organisatie van het Engelse festival maakt vandaag de eerste namen bekend. Ook Brockhampton en Charlotte de Witte staan op het programma. Een overzicht van alle nieuwe namen vind je hieronder.

Lovebox Festival vindt dit jaar een week na Down The Rabbit Hole plaats. Er is dus een mogelijkheid dat sommige acts eveneens op het Nederlandse festival komen te staan. Hiernaast valt Lovebox Festival twee weken na Rock Werchter, dit brengt dus ook mogelijkheden mee voor de line-up van het Belgische festival.

 • Action Bronson
 • Adriatique
 • Alex Virgo
 • Annie Mac
 • Big Miz
 • Brockhampton
 • Chance the Rapper
 • Charlotte de Witte
 • Children of Zeus
 • Cupcakke
 • David Rodigan & The Outlook Orchestra
 • Eli Brown
 • Fisher
 • FKJ
 • Four Tet
 • Green Velvet
 • Guy Gerber
 • H.E.R.
 • Jayda G
 • Kaytranada
 • Kettama
 • Krystal Klear
 • Lizzo
 • Loyle Carner
 • Mason Maynard
 • Patrice Bäumel
 • Patrick Topping
 • Paul Johnson
 • Places + Faces Takeover ft. Plus Sounds, Buddy, Suspect & More
 • Prospa
 • Robert Hood presents Floorplan Live
 • Ross from Friends
 • Sally C
 • Slowthai
 • Solange
 • Solomun
 • Tion Wayne
 • VanJess

Chance The Rapper

Chancellor Jonathan Bennett, oftewel Chance The Rapper, is een Amerikaanse hiphop-artiest uit Chicago. De Amerikaan begon zijn verovering van de wereld in 2013. Toen kwam zijn tweede mixtape Acid Rap uit. Twee jaar geleden stoomde hij door naar de wereldtop met zijn derde mixtape: Coloring Book. Die plaat werd zo goed ontvangen dat de rapper maar liefst drie Grammy’s won, waaronder beste rap album. Aankomende zomer is Chance The Rapper op verscheidene festivals te aanschouwen, waaronder het Rotterdamse North Sea Jazz.

Lovebox Festival 2019

Lovebox Festival 2019 vindt plaats op 12 en 13 juli in het Gunnersburypark in Londen. Vorig jaar stonden onder meer N.E.R.D. en Childish Gambino op de planken. Deze zomer spelen Chance the Rapper en Solange de Engelse weide plat. De ticketverkoop start op 14 februari. Meer informatie vind je op de website.