Festileaks en KINK presenteren de tweewekelijkse Festivalpodcast, waarin Jos Willemsen (Festileaks) en Jasper Leegwater (KINK) het laatste festivalnieuws met je doornemen, de recente aankondigingen bespreken en dieper ingaan op specifieke boekingen of andere ontwikkelingen op festivalgebied.

In de eerste aflevering hebben we het onder andere over de eerste namen van Lowlands en bellen we met Jan Smeets over de reünie van Krezip. Ook vragen we het nieuwe festival Eilân naar hun plannen, hebben we het over de hype die Twenty One Pilots heet en nemen we at nieuwe festival in Groningen onder de loep.

En yes, nog veel en veel meer!

Check hem nu

Om nooit een aflevering van de Festivalpodcast te missen, abonneer je je via je favoriete podcast app of via Spotify. Natuurlijk kun je ook de kanalen van Festileaks of KINK in de gaten houden.

Heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

Over KINK

Op 1 februari 2019 wordt KINK hét alternative rock-station van Nederland. Het voormalige ‘Kink FM’ is vanaf dan weer zeven dagen in de week te beluisteren. Dit is mogelijk via internet, streamingdiensten, DAB+ en podcasts. De dagelijkse leiding is in handen van Michiel Veenstra. Check voor meer informatie www.kink.nl.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.