De Festivalpodcast #3 – De Pinkpop Editie: Is dit de beste line-up sinds 2014?!

Pinkpop Kalm Aan Laan
Pinkpop 2017 | Foto: Bart Heemskerk

We mogen weer! Voor deze aflevering van de Festivalpodcast duiken Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) direct na de Pinkpop perspresentatie de studio in. Naast het laatste festivalnieuws bespreken zij dan ook álles wat je moet weten over de Pinkpop line-up van 2019.

Voor deze gethematiseerde Pinkpop-aflevering duiken we weer flink de diepte in. Benieuwd wat je mag verwachten? Hier de volledige lijst aan onderwerpen waar we het in deze aflevering over hebben:

  • We bellen met Rob Trommelen van Mojo Concerts, hoofdboeker van Pinkpop, over de afvallers voor de 50e editie.
  • Bespreken hoe het er aan toeging tijdens de perspresentatie in Paradiso. Ook tikten we Jan Smeets nog even op de schouder over Ed Sheeran en de verlate eindtijd.
  • Peilen we met de aanwezigen van de conferentie wat zij nou van de programmering vinden, wat ze missen en of de verwachtingen rondom de jubileumeditie niet te hoog lagen.
  • Nemen dag per dag de line-up onder de loep en gaan en pikken hier de meest opvallende boekingen uit.
  • Bespreken waarom jij de derde headliner, The Cure, deze zomer niet mag missen in Landgraaf.
  • En natuurlijk het laatste festivalnieuws van de afgelopen twee weken
  • PS: zoals beloofd, hier de link naar The 1975 op The Brits

Check hem nu

Om nooit een aflevering van de Festivalpodcast te missen, abonneer je je via je favoriete podcast app, iTunes of via Spotify. Natuurlijk kun je ook de kanalen van Festileaks of KINK in de gaten houden.

Heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

Over KINK

Sinds 1 februari 2019 is KINK hét alternative rock-station van Nederland. Het voormalige ‘Kink FM’ is weer zeven dagen in de week te beluisteren. Dit is mogelijk via internet, streamingdiensten, DAB+ en podcasts. De dagelijkse leiding is in handen van Michiel Veenstra. Check voor meer informatie www.kink.nl.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen