This post is also available in: English

Festileaks is woensdag 13 maart aanwezig in Paradiso waar de jaarlijkse Pinkpop Perspresentatie plaatsvindt. Op deze pagina vind je een livestream en liveblog, waarmee je op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen rondom de line-up en meer.

Aanstaande woensdag organiseert Pinkpop traditiegetrouw hun persconferentie in Paradiso Amsterdam. Festileaks is er natuurlijk bij om verslag te doen van de ontwikkelingen. Hier lees je als eerst wie zich bij onder andere Fleetwood Mac, Mumford & Sons en Krezip voegen. Lees hier alles over Pinkpop.

Livestream

Liveblog

Bekijk je deze pagina via de Festileaks App? Klik dan hier.

Op deze pagina houden we je op de hoogte van al de ontwikkelingen rondom de invulling van Pinkpop 2019. Met tekst en beeld krijg je elk detail van de perspresentatie mee. De nieuwsfeed ververst zichzelf. Voorzie jezelf van een kop koffie (of een koud biertje), zet je stoel in de relaxstand en geniet!

In de tussentijd is ons forum de juiste plek om te discussiëren over alle ontwikkelingen rondom het Landgraafse festival. Een overzicht van al het nieuws en het programma tot op heden vind je op onze Pinkpop pagina.

Pinkpop 2019

Pinkpop 2018
Foto: Luca Bopp / Festileaks

De jubileumeditie van Pinkpop vindt traditiegetrouw weer in het Pinksterweekend plaats op 8, 9 en 10 juni 2019. Bevestigde namen zijn tot nu toe onder andere Fleetwood MacKrezipMumford & Sons en Tenacious D. Er gingen geruchten dat Jan Smeets voor de 50ste editie een vierde festivaldag in het leven zou roepen, maar dit gaat waarschijnlijk niet gebeuren.

De ticketverkoop voor het festival gaat van start op zaterdag 16 maart 2019 om 10u. Voor meer informatie over de tickets kun je terecht op de officiële website.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.