Advertisement

Maan naar Essential Festival 2019

Foto: Jan Vis

Wederom een nieuwe naam voor Essential Festival. Het festival maakt bekend dat Maan een optreden geeft op het hoofdpodium in Maastricht.

De Nederlandse zangeres geeft een optreden op 7 september. Voor het Limburgse festival is het de zoveelste toonaangevende nationale act die een optreden gaat geven. In een eerder stadium werd duidelijk dat Lil Kleine, Broederliefde en Blasterjaxx een show geven op het eendaagse evenement.

Daarnaast gaat de early-birdverkoop over exact een week van start. Voor een ticket betaal je nu €20,99. Daarna gaat de prijs voor een kaartje omhoog.

Check de officiële bevestiging hier:

Maan

Foto: Jan Vis

De Nederlandse zangeres Maan de Steenwinkel won in 2016 The Voice of Holland. Daarna begon het balletje echt te rollen met hits als ‘Hij Is Van Mij’, ‘Spijt’ en ‘Blijf Zoals Je Bent’. Daarnaast was de zangeres op verschillende festivals te bewonderen. Onder andere Pinkpop, Mysteryland en Paaspop konden op een optreden van Maan rekenen.

Essential Festival 2019

Essential Festival gaat deze zomer door op zaterdag 7 september in Oost-Maarland te Maastricht. Er is één grote Main Stage, waar grote namen uit de pop-, dance- en urban scene het beste van zichzelf zullen geven. Verder heeft de organisatie voor ieder genre een eigen podium voorzien. Onder andere Sevn Alias, Famke Louise en Tony Junior waren vorig jaar nog op het festival te zien.

Tickets voor het festival zijn nog niet te koop. De early bird kaarten gaan zaterdag 1 juni om 10:00 uur in de verkoop. Meer informatie over de tickets en het evenement vind je terug op de officiële website