Broederliefde en Blasterjaxx naar Essential Festival 2019

Twee nieuwe namen voor Essential Festival 2019. De organisatie maakt de komst van Broerderliefde en Blasterjaxx bekend.

In 2017 stonden de heren van Broederliefde nog op Pinkpop, waar het een groot feestje was. Of ze dit kunnen herhalen op Essential Festival moeten we nog afwachten. Deze zomer zijn de hiphoppers ook te zien op Solar Weekend.

Naast Broederliefde kondigde het evenement ook Blasterjaxx aan. Dit duo is net als de Nederlandse hiphopgroep te zien op de Mainstage van het festival.

Broederliefde

Broederliefde

Broederliefde beleefde in 2016 de grote doorbraak en inmiddels zijn de heren niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. De groep bemachtigde in 2017 de 3FM Award voor Beste Groep. Deze prijs komt niet uit de lucht vallen, want sinds 2014 brengen de rappers ieder jaar een nieuw album uit. Het meest recente We Moeten Door 2 stamt uit 2018. 

Essential Festival 2019

Essential Festival gaat deze zomer door op zaterdag 7 september in Oost-Maarland te Maastricht. Er is één grote Main Stage, waar grote namen uit de pop-, dance- en urban scene het beste van zichzelf zullen geven. Verder heeft de organisatie voor ieder genre een eigen podium voorzien.

Tickets voor het festival zijn nog niet te koop. Je kunt je wel tot maandag 19 mei 23:59u inschrijven voor de exclusieve voorverkoop op dinsdag 20 mei. Meer informatie over de kaartjes en het evenement vind je terug op de officiële website.