Ronnie Flex & Deuxperience en The Dirty Daddies naar Hullabaloo 2019

Ronnie Flex, @Kamiel Scholten Fotografie

Nadat de organisatie van Hullabaloo afgelopen vrijdag al de komst van Robin Schulz en Bløf bekendmaakte is er nu opnieuw nieuws. Ronnie Flex & Deuxperience en The Dirty Daddies spelen ook op het Groningse festival.

Hullabaloo zet de eerste editie luister bij met een reeks nationale en internationale acts. Ronnie Flex & Deuxperience en The Dirty Daddies zijn de meest recente toevoegingen voor het festival. Ronnie en zijn band sluiten hun festivaltournee eind augustus af op Hullabaloo.

Check de officiële bevestiging hier:

https://www.facebook.com/HullabalooFestivalNL/photos/a.1183630405138114/1215938278573993/?type=3&theater

Ronnie Flex 

Foto: Bart Heemskerk

Ronell Langston Plasschaert, beter bekend als Ronnie Flex, is een Nederlandse rapper en producer. Hij begon zijn carrière met beats schrijven en zo was hij voor het grote publiek in 2011 voor het eerst te horen in het nummer ‘Zweef’ afkomstig van het debuutalbum van Gers Pardoel. 

Hoewel hij in de jaren die volgden vele successen oogstte (finale Grote Prijs van Nederland, top 40 noteringen én debuutalbum De nacht is nog jong, net als wij voor altijd), kwam in 2015 pas zijn definitieve doorbraak bij het grote publiek. Hij werkte mee aan het album New Wave, waarop de hit ‘Drank & Drugs’ staat. Met dit Nederlandse hiphip-collectief won Ronnie Flex de Popprijs 2015. Sindsdien is Ronnie Flex één van de grootste namen binnen de Nederlandse hiphop. Dit bevestigde hij afgelopen jaren nog meer met zijn laatste album NORI, en hits als ‘Energie’ en ‘Come Again’.

Hullabaloo 2019

Pinkpop 2018 food
Foto: Luca Bopp / Festileaks

Hullabaloo is een popfestival dat dit jaar voor het eerst plaatsvindt op 30 en 31 augustus in Stadspark Groningen. Het evenement staat voornamelijk in het teken van pop, rock en elektronische muziek. De organisatie streeft ernaar ieder jaar een grotere act te boeken met daarnaast tientallen kleinere namen. Bløf, Rondé en Robin Schulz staan onder andere al op het affiche. Voor meer informatie kun je terecht op de festivalwebsite.