Robin Schulz, Bløf en meer naar Gronings Hullabaloo 2019

917
Paaspop 2019
Photo: Max Kneefel (Paaspop 2019)

Hullabaloo 2019 maakt de eerste namen van de line-up bekend. Onder meer Robin Schulz en Bløf staan op het Groningse festival.

Naast bovenstaande namen staan ook Rondé en De Jeugd Van Tegenwoordig op de planken. Dit zijn pas de eerste vier namen van de line-up, maar als we het festival mogen geloven volgen er snel veel meer. De eerste namen van Hullabaloo 2019 werden middels een woordzoeker bekendgemaakt.

Eerder maakte het Dagblad van het Noorden al bekend dat de Foo Fighters niet zouden komen. Welke andere artiesten we nog in Groningen kunnen verwachten is niet duidelijk. Uiteraard kan er op het Hullabaloo-forum gediscussieerd worden over eventuele kanshebbers.

Robin Schulz

Robin Schulz is een Duitse dj die voornamelijk house produceert. Hij brak in 2014 internationaal door met de remix van ‘Waves’ van de Nederlandse Mr. Propz. In totaal heeft de dj 3 albums uitgebracht, waarvan Uncovered uit 2017 de meest recente is. Schulz is deze zomer onder andere ook op Tomorrowland en Volt Festival te vinden. Hullabaloo is echter de eerste Nederlandse datum van de dj deze zomer.

Hullabaloo 2019

Pinkpop 2018 food
Foto: Luca Bopp / Festileaks

Hullabaloo is een popfestival dat dit jaar voor het eerst plaatsvindt op 30 en 31 augustus in Stadspark Groningen. Het evenement staat voornamelijk in het teken van pop, rock en elektronische muziek. De organisatie streeft ernaar ieder jaar een grotere act te boeken met daarnaast tientallen kleinere namen. Bløf, Rondé en Robin Schulz staan onder andere al op het affiche. Voor meer informatie kun je terecht op de festivalwebsite.

Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.