Festileaks Tipt: 10 festival must-haves voor Pinkpop 2019

4163
Festival Paklijst
Foto: Debbie Spaan / Festileaks

Pinkpop 2019 staat voor de deur! Heeft de inpakstress al toegeslagen? Of weet je misschien nog helemaal niet wat je mee moet nemen? We schieten te hulp. Deze 10 must-haves zijn absoluut onmisbaar op het festival in Landgraaf.

In onze handige Festival Paklijst vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd festivalweekend. Van een tent tot een roze heuptasje, maar ook powerbanks en luchtbedden staan erop. Deze 10 items maken jouw Pinkpop-weekend nóg relaxter.

1. Backpack Eazyfit 50 Liter – €69,99

Van frustratie naar euforie. Deze parel onder de backpacks maakt korte metten met het gepuzzel tijdens het inpakken. Stel jij graag je outfit samen met je gehele garderobe erbij? Stouw dan deze wensput vol met alle overbodige kleding. Gewoon omdat het kan.

2. Fresh & Black 3-persoons pop-up tent – € 84,99

Plopperdeplop, binnen twee seconden staat dit tentje overeind. Terwijl anderen nog zwetend met tentstokken staan te stoeien, zit jij al met een biertje in de hand voor je tent. Ook blijft je tentje lekker fris en donker en slaap je ’s ochtends nét dat uurtje langer door.
Gewicht: 4,2 kg.

3. Ralka Poncho – Blauw – One size – €24,95

Een poncho is handig voor het wisselvallige weer op Pinkpop! Als je een herbruikbare koopt, kun je deze makkelijk opvouwen en in je broekzak doen als je hem niet nodig hebt. Ook goed voor het milieu, anders blijf je plastic poncho’s kopen die na één keer dragen kapot zijn!

4. Heuptasje – €8,37

heuptasje bol.com

Het is bekend dat je bij grote festivals geen grote rugzak meer mee mag nemen op het terrein. Maar een loshangend tasje of alles in je broekzak is het ook net niet helemaal. Met een heuptasje kun je springen, rennen en je kunt er je munten, telefoon en poncho in kwijt. Je kunt natuurlijk altijd kiezen voor een minder opvallende kleur, maar we zijn dit weekend niet voor niets op de 50e editie van Pinkpop!

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

5. Festivalkleed – €12,95

picknick kleed bol.com

Je kunt natuurlijk op het gras gaan zitten, maar dat zit net niet zo lekker als een festivalkleedje. Deze kun je ook makkelijk oprollen en zo met handvat overal mee naartoe nemen. Een kleedje is ook erg handig tegen ongedierte, zoals de dreigende processierups. Hij kan ook op Pinkpop aanwezig zijn, dus neem een kleedje mee en check deze tips!

6. Navulbare waterzak – €16,99

waterzak bol.com

Water is essentieel, zeker op een festival. Op Pinkpop heb je gratis water, dus maak daar zeker gebruik van met warm weer. Mocht je nou geen zin hebben je bekers iedere keer vast te houden kun je ook gebruik maken van een kekke waterzak. Deze kun je ook vastklikken aan je broek, riem of heuptasje. En als hij weer leeg is, weegt hij niets! Let wel op het formaat, op het festivalterrein mag je tot max. 400 ml meenemen!

7. Gezellige roze feestlampjes – 29,95

slinger bol.com

Pinkpop viert haar 50e verjaardag, dus het is feest! Maak jouw tentenkamp extra feestelijk met een paar lampjes op batterij. Je kunt deze ook weer opnieuw opladen of de batterijen vervangen, dus je hebt er extra lang plezier van. Versieren jullie ook altijd het tentenkamp zodat je het makkelijker terug kunt vinden op de camping?

8. Anker PowerCore Powerbank 20.100 mAh

Als je voor het echte werk wilt gaan, is deze powerbank van Anker ideaal. Je betaalt € 46,99, maar hiertegenover staat dat je wel tot zo’n 9 à 10 keer een toestel helemaal kunt opladen. Als je hiervoor kiest kan je ook het toestel van een ander aansluiten. Hiermee ben je met z’n tweeën het hele weekend verzekerd van een volledig opgeladen telefoon.

9. Opklapbaar campingstoeltje – €12,99

Campingstoel

Niets minder dan een mooi stoeltje. Je klapt ‘m gewoon uit, neemt plaats en geniet – eventueel met een vol blik bier in de bekerhouder. Even me-time onder je luifel. Een relaxfauteuil is er niks bij.

10. Drankspelletje voor bij de tent – €19,95

bol.com spel

Natuurlijk kun je niet 24 uur per dag doorbrengen op het festivalterrein, maar dan is het wel zo leuk om op de camping ook wat te doen te hebben als je ‘s avonds nog niet kan slapen. Het lijkt op het bekende kindsen, maar dan zonder moeilijk gedoe en lastige spelregels. Je draait iedere beurt een kaart om en daar hoort een opdracht bij. Drinkbuddy, juffen, question master, snake Eys, noem maar op! Gegarandeerd dat die biertjes hard zullen gaan!

Festival Paklijst

Heb je je keuze kunnen maken tussen deze 10 campingitems? Dan ben je toe aan de volgende stap. Check onze Festival Paklijst voor al je benodigdheden op Pinkpop 2019!

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.