Eerste festivalshow voor System Of A Down in 2020

system of a down

Goed nieuws voor fans van System Of A Down! De band heeft bekendgemaakt dat zij op 25 juni 2020 op het Finse Provinssi zullen spelen.

De show in Finland is volgens de band ‘de eerste van vele shows in Europa komend jaar’. Kaarten zijn vanaf nu in de verkoop via de website van Provinssi. De aankondiging via Facebook vind je hieronder.

Het is alweer twee jaar geleden dat we Serj Tankian en consorten op de Europese festivalweides zagen. Toen speelden zij onder meer op Pinkpop en Rock Werchter. Het is nog even afwachten welke andere festivals komend jaar aan de beurt zijn.

https://www.facebook.com/16100944031/posts/10156950842274032?sfns=mo

System Of A Down

SYstem Of  A Down Serj Tankian

System Of A Down is een Armeens-Amerikaanse hardrockband uit Glendale, Californië. De band is opgericht in 1993, het jaar waar de vier bandleden elkaar ontmoeten. De band staat vooral bekend om hun opzwepende muziekstijl. De rockers hebben immers al 5 studioalbums uit. Het laatste album, Hypnotize, dateert alweer uit 2005.

Provinssi

Provinssi stage

Provinssi (vroeger Provinssirock) is een van de grootste Finse rockfestivals. De data vaoor volgend jaar zijn al bekend: het festival duurt van 25 tot en met 27 juni. Het vindt plaats op het eiland Törnovansaari in Seinäjoki, in het zuidwesten van Finland. Eerder mocht het festival acts als Bring Me The Horizon, Macklemore, Rammstein en Limp Bizkit verwelkomen. De eerste naam voor 2020 is inmiddels bekendgemaakt: niemand minder dan System Of A Down staat volgende editie op de planken. Meer informatie vind je op de website van het festival.