Thunderdome uitverkocht? Niet voor jou!

Werken op festivals

Het festivalseizoen zit er al een tijdje op, maar dat betekent niet dat je de komende maanden achter de geraniums hoeft te zitten. Zo kun je volgende week al naar hét hardcore event van Nederland. En dat niet alleen: je wordt zelfs betaald voor dit feestje op Thunderdome! Wat moet je hiervoor doen?

Thunderdome brandt 26 oktober los in Jaarbeurs Utrecht. Met meer dan 50.000 hardcore-fans kun jij samen met mensen over de hele wereld de hele avond en nacht stampen op de hardcore en house beats van DJ’s als Angerfist en Paul Elstak. Het is een unieke gelegenheid die jij krijgt, want de reguliere kaarten waren afgelopen juni al in no-time uitverkocht. Check het volledige programma en meer informatie op de website van het festival.

Hoe dan?

Werken op festivals

Het enige wat je hiervoor moet doen, is je opgeven om te komen werken op Thunderdome. Je bent vast gewend dat je klauwen met geld uitgeeft aan een festival, maar dit is verleden tijd als je komt werken. Je ontvangt het festivalticket helemaal gratis en je krijgt zelfs volgens horeca CAO uitbetaald! Lees vooral nog veel meer over alle vette dingen die komen kijken bij het werken op een festival.

Ik werk mee!

publiek artikel thunderdome
Photo: Sandor Csudai

Ben je hierdoor getriggerd om te gaan werken op festivals? Mooi, schrijf je nu heel snel in op deze pagina! Misschien zie je volgende week jouw bankrekening al wel groeien, terwijl je ook nog eens aan het feesten bent op Thunderdome, hét hardcore event van Nederland.

Over de auteur ✍️

Michel Stempher

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

Meer van Michel