5 redenen waarom het tof is om op festivals te werken

379
Lowlands 2019 Sfeer / Alpha
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Ben je op zoek naar leuk en uitdagend werk? Zoek dan niet verder want wij geven je 5 redenen waarom het tof is om te werken op festivals.

1. Je mag gratis naar festivals

Essential 2019 / Publiek
Photo: Monique Biermans / Festileaks

Als festivalmedewerker krijg je je festivalticket helemaal gratis. Dat is alvast mooi meegenomen. Bij een meerdaags festival is er sowieso voldoende vrije tijd en ook bij de eendaagse variant pik je tijdens je diensten genoeg van de geweldige festivalsfeer mee zonder dat je daarvoor betaald hebt. Winnen!

2. Geld verdienen in plaats van uitgeven

Photo: Ron Mullenders

In plaats van super veel geld uit te geven op festivals, kun je geld verdienen! Je staat dus niet alleen op een toffe plek, je verdient ook nog eens een prima salaris. Zo verdien je conform de horeca CAO. Op deze manier kom je in plaats van helemaal blut juist met volle zakken thuis van je favoriete evenement.

3. Je werkt in een super gezellig team

Photo: Malou Gouders / Festileaks

Het is hard werken op de festivals, maar daar krijg je heel veel voor terug. Je verdient niet alleen een leuke zakcent, je komt ook terecht in een gezellig, jong en enthousiast team vol festivalfans. Daarnaast kun je ook nog samen met je vrienden aan het werk. Met zo’n groep mensen wordt jouw festivalervaring gegarandeerd tof.

4. Keuze uit veel verschillende festivals

Het aanbod van festivals waar je kunt werken is groot. Je hebt de keuze uit uiteenlopende evenementen zoals Lowlands, Zwarte Cross, Down The Rabbit Hole, Amsterdam Open Air, Mysteryland en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Daarnaast kun je ook benaderd worden om te werken tijdens grote concerten in bijvoorbeeld de Ziggo Dome of het Goffertpark.

5. Je kunt vanalles doen

Milkshake 2019
Photo: Alejandra Broersma / Festileaks

Het werk op festivals is super divers. Zo kun je achter de bar staan of eten verkopen maar ook tickets scannen aan de ingang, munten verkopen bij de kassa of helpen bij het opbouwen en afbreken van het evenement. Van alles wat dus en daardoor is je werk nooit saai!

Interesse?

Sfeer Alpha - Lowlands 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Hebben we je interesse gewekt? Mooi! Wil je werken op de tofste festivals of tijdens grote concerten? Geef je dan op via deze pagina! Misschien zien we je dan tijdens het komende festivalseizoen aan de deur of achter de bar van je favoriete festival.