Stem nu op jouw favoriete nummers van System Of A Down

635
SOAD

System Of A Down gaat weer op tour! Met optredens in de Ziggo Dome en op festivals als Rock am Ring / Rock in Park, Resurrection Fest en Nova Rock in het vooruitzicht, werpen we een blik op het oeuvre van de rockers. Welke nummers zou jij in 2020 tijdens de liveshows willen horen?

Je kunt kiezen uit de diverse tracks van de vele langspelers die SOAD rijk is. Staan jouw favorieten op het klassieke Toxicity? Of ben jij toch meer van de nieuwere knallers op Hypnotize? Laat het ons nu weten in onderstaande poll. Je kunt zoveel stemmen uitbrengen als je wil, maar je mag ook een heel album overslaan. Ontbreken er nummers? Laat het ons dan vooral in de comments weten. Go!

Stem op de allerbeste tracks

Hypnotize (2015)

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

View Results

Loading ... Loading ...

Mezmerize (2005)

View Results

Loading ... Loading ...

Steal This Album! (2002)

View Results

Loading ... Loading ...

Toxicity (2001)

View Results

Loading ... Loading ...

System Of A Down (1998)

View Results

Loading ... Loading ...

System Of A Down

System Of A Down, vaak afgekort tot SOAD, is een vierkoppige Armeens-Amerikaanse rockband gevormd in 1994 in Glendale, Californië. De band behaalde commercieel succes met de release van vijf studioalbums, waarvan er drie debuteerden op nummer één van de Amerikaanse Billboard 200: Toxicity, Mezmerize en Hypnotize. De laatstgenoemde dateert alweer uit 2005.

De band staat vooral bekend om hun opzwepende muziekstijl en heeft daarmee de afgelopen 24 jaar miljoenen fans bereikt met hun indrukwekkende liveoptredens. In 2017 werden voor het laatst Europese festivals aangedaan, waaronder Pinkpop en Rock Werchter. De rockgroep gaat in 2020 weer een uitgebreide tour tegemoet met optredens in de Ziggo Dome en op festivals als Rock am Ring / Rock in Park, Resurrection Fest en Nova Rock.

Als Content Manager verantwoordelijk voor o.a strategie en performance. Beschouwt Paradiso als haar huiskamer en festivals als haar zomervakantie. Al vele festivals bezocht, maar Lowlands (16x) en DTRH (6x) blijven favoriet.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.