Wolfmother, Typhoon en meer naar Dauwpop 2020

Wolfmother

Na de bevestiging van Kensington, zijn daar nu nog meer nieuwe namen voor Dauwpop 2020. Vandaag bevestigt het festival de komst van onder meer Wolfmother.

Ook Typhoon zal een show geven op Dauwpop. De kaartverkoop is met de aankondiging van de nieuwe namen meteen van start gegaan. Naast Kensington, Wolfmother en Typhoon zullen de volgende namen afreizen naar Hellendoorn op Hemelvaartsdag:

  • Maxi Jazz (Faithless DJ set)
  • Snelle & Live Band
  • Mark Lanegan
  • Zwangere Guy
  • Dopebwoy

Wolfmother

Wolfmother
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Wolfmother is een Australische hardrockband. In 2000 is de groep opgericht door Andrew Stockdale, Aidan Nemeth, Ian Peres, Will Rockwell-Scott, Chris Ross en Myles Heskett. Acht jaar later, in 2008, zijn achtereenvolgens Ross en Heskett uit de band gestapt, waarna de overgebleven vier mannen verdergingen. De band heeft in totaal vier albums uitgebracht, waarvan Victorious uit 2016 het meest recente is. De grootste hits op deze albums zijn ongetwijfeld ‘Joker and the Thief’ en ‘Woman’.

Dauwpop 2020

Dauwpop 2019
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Dansen in boerenschuren, gitaren beuken in een drive-in bioscoop en zweten in een dampende feestkroeg: je doet het allemaal op Dauwpop. Dit verrassende festival vindt plaats op Hemelvaartsdag en sleept naast de randactiviteiten knallers van acts binnen. Bands zoals Nothing But Thieves, De Staat en Kraantje Pappie stonden al eerder op de planken.

  • Locatie: Hellendoorn, Overijssel
  • Data: 21 mei 2020
  • Tickets: kaartverkoop is gestart
  • Voor meer informatie bezoek je de officiële festivalwebsite.

Dauwpop Logo

Dauwpop 2025

Locatie
Nederland
Hellendoorn, Nederland
Datum 30-31 mei 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen