Awakenings 2020 dropt volledige line-up

Carl Cox

De line-up van Awakenings 2020 is daar. Onder meer Carl Cox, Charlotte de Witte, Jeff Mills, Amelie Lens en Kölsch staan op de jubileumeditie van het festival.

Naast bovengenoemde namen staan ook Adam Beyer, Joseph Capriati, Tale Of Us en Stephan Bodzin op het affiche. Bekijk de grootste namen in de lijst hieronder of check de officiële poster onder dit bericht.

 • Carl Cox
 • Charlotte de Witte
 • Jeff Mills
 • Amelie Lens
 • Kölsch
 • Adam Beyer
 • Tale Of Us
 • Joseph Capriati
 • Stephan Bodzin
 • Chris Liebing
 • Joris Voorn
 • Reinier Zonneveld
 • Ben Klock
 • Boris Brechja
 • Richie Hawtin
 • Ricardo Villalobos
 • Maceo Plex
 • Pan-Pot
 • Len Faki

Het festival heeft ieder jaar een affiche met alle grootheden in de technoscene. Zo stonden vorig jaar ook onder meer Nina Kraviz en Dave Clarke er op de planken. Het gaat dan ook hard met de kaartverkoop. De organisatie meldt dat 90% van de kaarten al verkocht is.

line-up awakenings 2020

Carl Cox

De Britse techno-dj Carl Cox is een van de grootste namen in de scene. Hij brak in 1988 al door toen hij draaide op de Sunrise Rave in London. De beste man draait nog steeds op alle grote festivals. Zo was Cox in het verleden te zien op onder meer Awakenings, Mysteryland Sonar, Ultra Miami en Tomorrowland. De dj heeft ook zijn eigen label genaamd Intel Records. Daarnaast is hij ook nog ieder jaar een graag geziene gast op Ibiza.

Awakenings 2020

Awakenings is een van de grootste technofestivals ter wereld. Dit jaar wordt het alweer voor de 20e keer gehouden, een jubileumjaar dus. Het festival trekt publiek van over de hele wereld naar Nederland toe. Onder meer Carl Cox, Charlotte de Witte en Amelie Lens draaien er volgend jaar hun sets.

 • Locatie: Spaarnwoude, Nederland
 • Datum: 27-28 juni
 • Kaartverkoop: tickets zijn vanaf 23 januari te koop, het is nog niet bekend hoe duur de tickets zijn. Vorig jaar was je voor een combiticket €119,- kwijt
 • Voor meer informatie kun je kijken op hun officiële site

Over de auteur ✍️

Job Wierikx

Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!

Meer van Job