Awakenings Festival 2019 presenteert volledige line-up

2933

Awakenings Festival 2019 maakt de hele line-up bekend. Zo goed als alle grootheden uit de technoscene zijn komende zomer van de partij met onder meer Charlotte de Witte.

Naast Charlotte de Witte zijn onder andere Nina Kraviz, Kölsch, Ben Klock en Dave Clarke te bewonderen op het festival in Spaarnwoude. Voor de volledige line-up check je de tweet hieronder:

Het festival maakte de line-up bekend in samenwerking met de Nederlandse techno-dj Joris Voorn. Hij draaide een liveset voordat het affiche bekend werd gemaakt.

Charlotte de Witte

Charlotte de Witte is hard op weg om een van de grootste techno-dj’s ter wereld te worden. Ze mag haar stevige techno op veel verschillende festivals laten horen. Zo stond ze vorig jaar op Lowlands en was ze zelfs headliner op Pukkelpop.

Awakenings Festival 2019

Awakenings Festival vindt dit jaar plaats op 29 en 30 juni in Recreatiegebied Spaarnwoude. Ieder jaar nodigt het festival de grootste namen binnen de technoscene uit. Vorig jaar traden onder andere Adam Beyer en Carl Cox op. Tickets zijn vanaf 17 januari te koop via de officiële site van het festival. Een kaart voor de zaterdag kost je € 74,-, terwijl je voor de zondag € 59,- betaalt. Voor een combiticket ben je € 119,- kwijt.

Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.