Tyler, The Creator sluit zondag Down The Rabbit Hole 2020 af

Photo: Sam Rock

Down The Rabbit Hole 2020 presenteerde onlangs de eerste acts. Van deze namen gaat Tyler, The Creator de zondag afsluiten.

”Hij heeft die spot meer dan verdiend”, zegt Ide Koffeman in een radio-interview. De festivaldirecteur liet weten dat Tyler, The Creator de aankomende editie van Down The Rabbit Hole gaat afsluiten.

Volgens Ide moet de totale mix nog worden gemaakt. Het enige wat tot nu toe zeker is, is de afsluiter van de zondag. Wel noemt hij onder meer Disclosure, Beck en FKA twigs als key artists. Op welk podium en in welk slot deze gaan spelen, is echter nog niet bekend. Ook noemt de directeur dat er dit jaar veel dames op het affiche staan en geeft hij aan blij te zijn met de komst van zijn persoonlijke favoriet, namelijk Kate Tempest.

Tyler, the Creator

Tyler, the Creator is een Amerikaanse rapper die bekendheid vergaarde als mede-oprichter van de rapgroep Odd Future. In 2009 bracht hij zijn eerste solo-mixtape uit, genaamd Bastard. Twee jaar later kwam zijn debuutalbum Goblin uit. Zijn echte grote doorbraak was met het album Flower Boy. Met de tour voor dit album stond hij in 2018 nog op Best Kept Secret. In 2019 volgde opnieuw een album, genaamd IGOR. Een album over een break-up, met als bekendste nummer ‘EARFQUAKE’. Naast zijn muzikale carrière is hij ook veel bezig met kleding voor zijn eigen merk Golf Wang.

Down The Rabbit Hole 2020

Down The Rabbit Hole publiek
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Dit driedaagse evenement vindt plaats in Beuningen. Naast flinke artiesten is er genoeg te zien en te doen op dit kleine, maar fijne festival. Zo is er onder andere een meer! In 2019 verwelkomde de organisatie onder meer Janelle Monaé, Editors en Underworld. Aankomend festivalseizoen sieren onder meer Disclosure, FKA twigs en Tyler, The Creater het affiche.

  • Locatie: Groene Heuvels
  • Datum: 3 – 5 juli 2020
  • Tickets: weekendtickets kosten € 177,50, groepstickets € 1.590,- (voor 10 personen)
  • Voor meer info kun je op de website van Down The Rabbit Hole terecht.

Hoewel het nog even wachten is tot DTRH van start gaat, kun je alvast in de stemming komen met onze Spotifyplaylist:

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2025

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 4-6 juli 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen